Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +54
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Tikyo +617
#powodz Przed chwilą wywiad z Ukraińcem, który pomaga przy budowie wału. Powiedział, że musi pomagać bo tu mieszka. Mam nadzieję, że chodź trochę to trafi do szurów anty ukraińskich
Nic mnie tak nie w-----a jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
W 2021 roku w Polsce zamordowane zostały 273 osoby. W sumie w latach 2013 - 2021 popełniono 2 503 zabójstw. W 2021 roku w Polsce zabito 10 dzieci w wieku do 9 lat. Najczęściej ofiarami zabójstw byli mężczyźni (71,1%) oraz osoby w wieku od 45 do 59 lat (84).
( ͡° ͜
Powinna jeszcze podziękować swoim koleżankom z całego świata, które nie mają problemu z pokazywaniem d--y, cycków i tzipy w internetach przez co kobiety postrzegane są przedmiotowo jako głupie worki na spuchę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@ZenujacaDoomerka: mieszkałem kilka lat na Dębcu, przestałem być strachliwy
I to mało gwałtów bo masa jest niezglaszana
@ZenujacaDoomerka: Nie wiem czy wiesz, ale większą szansę na bycie napadniętym na ulicy mają mężczyźni, a jeśli się boisz gwałtu to do większości z nich dochodzi w domu z udziałem osób, które ofiara zna.