Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +667
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz
zapasowy-pirat +49
#kiszak
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -
Witajcie z tej strony osoba która siedzi w gameDevie oraz Unity.
i takiego syfu jak playable teaser EoE dawno nie widziałem.
Z ciekawości zdekompilowałem kod źródłowy dotPeekiem i nie wróżę tej grze dobrze - no chyba że zostania napisana na nowo.
Kod jest albo pisany przez ChatGPT lub inne AI, albo robiony przez kogoś po kursie -

Żródło: oficjalne dane rządowe dostępne na migracje.gov.pl
Rok 2022, obywatele Indii w Polsce:
źródło: jhgjhgjhg
Pobierzhttps://psz.praca.gov.pl/documents/10828/8179096/Informacja%20o%20zatrudnieniu%20cudzoziemc%C3%B3w%202023%20r.pdf/58c6f6b1-07b5-4fa7-9b48-7f70d74f9dbe?t=1706880934801
Liczba wydanych
źródło: image
PobierzTakie są oficjalne dane rządowe na rok 2022 jeżeli chodzi o obywateli Indii w naszym kraju:
źródło: fdsfdsfsdfdsd
Pobierz@koala667: no ale to jest istotna właśnie kwestia, porównuj sobie teraz jak wzrasta liczba tych pobytów w 2023, a potem w 2024 - to jest efekt wydanych wiz.
Plus masa wiz wydawano i nikt nie potrafił stwierdzić co się z tymi ludźmi stało po ¯\(ツ)/¯
I te 3k o których piszesz to też osoby, które dostały wizy za poprzedniego rządu - ciekawe czemu
Sorry ale to że nie będzie wiz dla ''informatyków'' Białorusinów czy Ukraińców to raczej niewiele osób obchodzi bo to nie oni są problemem
@matti-nn: bo tego sprowadził PIS na płatną wizę
Komentarz usunięty przez moderatora