Aktywne Wpisy
strike_lucky +9
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +873
źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
![Sprawca kradzieży poszukiwany! Policja publikuje jego wizerunek [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e35837890551c345c9c862c3e26628d9d2e6a4ccab7fa3172f19a13126086a13,q80.jpg)

źródło: FAbJXwDNiEXi3njgnBShI5NxPzOXUxXj
PobierzSkoro sam twierdzisz, że prawo pozwala na posuwanie piętnastolatek to podążając za tą logiką, posuwanie piętnastolatek nie może być nielegalne.
To, że coś nie jest moralne, nie znaczy, że jest przestepstwem.
Nigdzie nie powiedziałem, że to moralne i powinno się tak robić, ale ewidentnie jesteś za głupi żeby zrozumieć kilka prostych zdań.
Powtarzam jeszcze raz, to Ty nie odróżniasz prawa od zasad moralnych i chcesz się grzać z 15 stka, bo tak prawo mówi, to, że tak mówi nie oznacza, że
Komentarz usunięty przez moderatora
@Serniczek_Szatana: nie chcę bronić tych manipulantów z ECPU, ale oglądam czasem te filmiki dla beki i nie jest prawdą to co napisałeś. Jest wiele nagrań, gdzie podawali się np. za 10-12 latki.
@ShadowWalker: No i właśnie namierzyli też kilku typów chcących molestować 10-io czy 11-to latki. I to nie jakichś ułomków, tylko żonatych facetów mających dzieci. Nie pochwalam działalności łowców, ale też nie będę się litował nad śmieciem który chce wyru... 10-io latkę, mając na dodatek żonę i dziecko. C--j z nimi, niech ich łapią.