Wpis z mikrobloga

@dotankowany_noca: Dziwnym trafem często na miejscu się okazuje że ci "upośledzeni" już wcześniej byli karani za wykorzystywanie nieletnich i po wyjściu na wolność niczego się nie nauczyli. Pękalski który zamordował i zgwałcił kilkanaście kobiet też był upośledzony ale to nie znaczy że nie był niebezpieczny, a wręcz przeciwnie, czuł się bezkarny
k.....j - @dotankowany_noca:  Dziwnym trafem często na miejscu się okazuje że ci "upo...
  • Odpowiedz
@ShadowWalker: Czyli nie dość, że nie umiesz czytać, to jesteś płatkiem śniegu. Nie, to nie jest nielegalne. Chyba nie rozumiesz, czym jest prawo, a czym zasady moralne.
Skoro sam twierdzisz, że prawo pozwala na posuwanie piętnastolatek to podążając za tą logiką, posuwanie piętnastolatek nie może być nielegalne.
To, że coś nie jest moralne, nie znaczy, że jest przestepstwem.
  • Odpowiedz
@Serniczek_Szatana: Nie dość, że nie rozumiesz co się do Ciebie pisze, atakujesz personalnie, a teraz manipulujesz, bo to Ty nie odróżniasz kodeksu prawa od zasad moralnych i wyczuwam, że Ty albo tak na serio, albo zwyczajnie trollujesz, więc albo zaczniemy normalnie dyskutować, albo pocałuj mnie w dupe, bo nie mam czasu użerać sie z trollem
  • Odpowiedz
@Serniczek_Szatana: A na dodatek mnie obrażasz, bo zarzucasz mi urojenia, weź przestań, bo to nie jest śmieszne na portalu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡° ͜ʖ ͡°) i powtórze jeszcze raz, albo dyskutujemy normalnie, albo dziękuje do widzenia.

Powtarzam jeszcze raz, to Ty nie odróżniasz prawa od zasad moralnych i chcesz się grzać z 15 stka, bo tak prawo mówi, to, że tak mówi nie oznacza, że
  • Odpowiedz