Aktywne Wpisy

cypisek84 +126
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +255
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: FAbJXwDNiEXi3njgnBShI5NxPzOXUxXj
PobierzSkoro sam twierdzisz, że prawo pozwala na posuwanie piętnastolatek to podążając za tą logiką, posuwanie piętnastolatek nie może być nielegalne.
To, że coś nie jest moralne, nie znaczy, że jest przestepstwem.
Powtarzam jeszcze raz, to Ty nie odróżniasz prawa od zasad moralnych i chcesz się grzać z 15 stka, bo tak prawo mówi, to, że tak mówi nie oznacza, że
Komentarz usunięty przez moderatora
@Serniczek_Szatana: nie chcę bronić tych manipulantów z ECPU, ale oglądam czasem te filmiki dla beki i nie jest prawdą to co napisałeś. Jest wiele nagrań, gdzie podawali się np. za 10-12 latki.