Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

"Szła w górę bez kasku, czekana i raków. Nie miała nawet raczków na butach. Namawiałem ją do zawrócenia i proponowałem, że również ją sprowadzę na dół. Ostrzegłem ją, że kilka dni wcześniej w tym miejscu zginęła osoba. Sam miałem na nogach raki, a w plecaku zapasowe raczki. Dwukrotnie zaproponowałem, że jej je dam. Zależało mi, żeby wróciła cało. Odmówiła i poszła dalej" — relacjonuje pan Michał Warchoł.

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: ale wiesz że praca zdalna dotyczy małego odsetku ludzi? 7% w 2023r. więc nie, nie można jeździć.
Ci co jadą gdzieś dalej to robią to samo na co narzekają czyli dymają
Komentarz usunięty przez moderatora
Tez tego nie kumam, ale to polacy nie oczekuj od nich wiekszego myslenia
xDDDDD Może i kilka lat temu podróżowanie było tanie, ale teraz jest coraz droższe. Ogólnie życie jest coraz droższe, coraz więcej opłat, danin i podatków, plus oczywiscie inflacja.
Zastanów się zanim coś
taką 100% zdalną to mają jedynie samozatrudnieni freelancerzy albo własny biznes online.
Żal tylko wszystkich co “boo hoo, a teraz inflacja to zrobiła drożej niż w moich starych dziadkowych latach, więc się nie da!” nie nadążają za czasami w komentarzach.
I nieee, oczywiście, że zdalna praca 100% to tylko dla super freelancerów na własnej działalności, niiiiiiikt z etatowców wcale nie pracuje 100% zdalnie w roku 2010, o, przepraszam, napisałem rok kiedy ja zaczynałem tak pracować, w 2024 oczywiście ( ͡° ͜