Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

Ja to was nie czaje.. narzekacie na te polki ale w dobie globalizacji i tanich lotów dalej ograniczacie się do kobiet z własnego kraju.

Tez tego nie kumam, ale to polacy nie oczekuj od nich wiekszego myslenia
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim to oczywiste co piszesz. Warto celować w turystki, można im zaproponować że oprowadzisz je po mieście, pokażesz fajne knajpki. One lubią takie inicjatywy. Z polkami jest trudniej, ciężko im zaimponować
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

dobie globalizacji i tanich lotów

xDDDDD Może i kilka lat temu podróżowanie było tanie, ale teraz jest coraz droższe. Ogólnie życie jest coraz droższe, coraz więcej opłat, danin i podatków, plus oczywiscie inflacja.
Zastanów się zanim coś
  • Odpowiedz
- Tanie loty po EU, więc można jeździć po krajach, zwiedzać, poznawać i tak kogoś poznać na stałe.

@mirko_anonim: ale wiesz że praca zdalna dotyczy małego odsetku ludzi? 7% w 2023r. więc nie, nie można jeździć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak ktoś nie może sobie znaleźć Polki to jak niby ma sobie znaleźć jakaś inną. Dziewczynę nie jest jakoś specjalnie trudno znaleźć tylko trzeba się trochę wysilić, jakoś wyglądać, pogadać, zadbać o siebie, normalnie żyć. Wysiłek jest dzisiaj czymś złym, ile można czekać na dymanie. Chłop chce już, a tu trzeba się spotykać 3 miesiące.

Ci co jadą gdzieś dalej to robią to samo na co narzekają czyli dymają
  • Odpowiedz
@r5678: często też to jest taka "zdalna" że i tak musisz pokazać się swojemu januszowi żywicielowi przynajmniej raz w tygodniu żeby mógł sprawdzic czy czasem smycz sie za bardzo nie poluzowała.

taką 100% zdalną to mają jedynie samozatrudnieni freelancerzy albo własny biznes online.
  • Odpowiedz
  • 2
@mirko_anonim i co ja będę z taką azjatkom robił, dla mnie związek nie ogranicza się do ruchania a pochodzenie z całkowicie odmiennych kultur nie wpływa pozytywnie na bliskość i posiadanie bratniej duszy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Dobry wpis.

Żal tylko wszystkich co “boo hoo, a teraz inflacja to zrobiła drożej niż w moich starych dziadkowych latach, więc się nie da!” nie nadążają za czasami w komentarzach.

I nieee, oczywiście, że zdalna praca 100% to tylko dla super freelancerów na własnej działalności, niiiiiiikt z etatowców wcale nie pracuje 100% zdalnie w roku 2010, o, przepraszam, napisałem rok kiedy ja zaczynałem tak pracować, w 2024 oczywiście ( ͡° ͜
  • Odpowiedz