Aktywne Wpisy

yourgrandma +88
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +960
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Bierzecie jeden UoP a do tego B2B, czy 2x B2B? Co robicie jak spotkania się nakładają? Jakie macie wymówki?
Zastanawiam się, bo mam spoko robotę, no nie przemęczam się, że tak to ujmę. Odezwała się inna firma i też by mnie chcieli.
Wiadomo, mam też opcję taką, że jeśli zaproponują mi więcej, to uderzam do swojego kierasa żeby mi wyrównał (wydaje mi się, że nie byłoby z tym problemu).
Wiadomo wszystko w pełni zdalnie + elastyczne godziny pracy, no ale kiedyś spotkanie się nałoży :/
#pracait #programowanie #programista15k
Inni też sobie muszą jakoś radzić
Takich firm jest 0.01%
@Romska_Palo_Ul_Laputa: a pensja chociaż podwójna? Jeśli nie, to robisz odwrotność OE xD
@Romska_Palo_Ul_Laputa: kto mówi o tym, żeby się nie wyrabiać?
xDD przecież o to chodzi, żeby nie dzielić tych godzin
@Oldirtybastard: mam ponad 40 lat i jestem leadem w bardzo dużym korpo oraz senior devem w innym
@4mmc-enjoyer: sam nigdy nie uskuteczniałem, ale z tego co widzę po znajomych:
* trzeba umieć kłamać
* trzeba mieć w------e
* musisz znaleźć dobre kontrakty, gdzie nie ma spotkań
* ogarnięty menager i tak wyniucha co się dzieje. Albo po owocach albo jak zaczniesz ściemniać, że nie miałeś czasu. Wystarczy wrzucić ci ad-hoc spotkanie w tym terminie, gdzie zawsze nie