Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim może po prostu NIE wymaga to od nich aż tyle wysiłku jak się wydaje? ;-P

Pro n0rmik w ramach odskoczni robi sb udział w zbiórce? KOLOS CHARYTATYWNOŚCI, PACZCIE NA MNIE JAKI JESTEM SUPER!

Pro n0rmik robi to za co mu płacą + coś ekstra, w firmie w której jest zatrudniony? PACZCIE JAK JA SIĘ ANGAŻUJĘ WE WSPANIAŁE PROJEKTY, PRO-JE-KTY!
  • Odpowiedz
To wygląda jakbyś ty się lekko wypalił, albo był już starszej daty. Nie ma co się dziwić, że przychodzi młody scurek co ma pełno ambicji i energii i nagle robi salta przed managmentem. Angielski to bardziej objaw globalizacji, ograniczając się do rodzimych źródeł ograniczamy się tak naprawdę do ok 50 milionów użytkowników tego języka na świecie, po angielsku masz rzędy krotności ludzi - i jeszcze więcej tekstu, instrukcji, poradników, tutoriali itp itd...
  • Odpowiedz
@Ignacy_Patzer nooo...coś to takiego może być. Może. Zwłaszcza w świecie korpo i lansu biznesowego tacy gwiazdorzy spamują choćby taki "Dziennik Gazeta Prawna" na okrągło (nawet jak ta gazeta zdobyła pewną renomę, ale widocznie i jej kryzys spadku dochodów nie omija, i bierze co jest)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: takie mają organizmy, które działają jak naładowane energią roboty. Nie ma co się tym ekscytować, bo to nie jest zasługa tych ludzi, w sensie ich świadomości. Po prostu tańczą jak im zagra i tyle.
  • Odpowiedz
  • 0
@PochlaniaczChleba: walić staruchów mój tata ma 66 lat i zrobił wczoraj 20 km rowerem dziś się świetnie czuje nie ma nawet siwych włosów tyll9 większość czarnych co ty na to.
  • Odpowiedz