Aktywne Wpisy

wfyokyga +33
Tak podnosili wielkie bloki piramidowe by zbudować piramidie. Wynalazek imperium Lechitów później Egipcjanie odgapili, szacowany czas powstania to 50 000 tyś r.p.n.e.
źródło: temp_file7908536791630492491
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pro n0rmik w ramach odskoczni robi sb udział w zbiórce? KOLOS CHARYTATYWNOŚCI, PACZCIE NA MNIE JAKI JESTEM SUPER!
Pro n0rmik robi to za co mu płacą + coś ekstra, w firmie w której jest zatrudniony? PACZCIE JAK JA SIĘ ANGAŻUJĘ WE WSPANIAŁE PROJEKTY, PRO-JE-KTY! ヽ
Pro n0rmik nie ma za szefa typowego zastałego januszabyznesu, tylko takiego który robi coś aby dbać o rozwój pracownika, daje te parę dni na doszkalanie i ma pewną motywację do poznawania nowości?
PACZCIE JAKIE JA CUDA KRĘCĘ, TE PAPIERY TE KWALIFIKACJE WYSZUKANE, PRZECIEŻ JA MOGĘ DOKTORAT W TEJ PRACY NAPISAĆ! (
źródło: 181c122d4a42ad75cad0783a34c2
Pobierz@PochlaniaczChleba: po 30 to oni już zostają dyrektorami działów, moim zdaniem to nie powód do bycia zażenowanym
a kto powiedział że oni udają czy robią tylko szum? napisane wyraźnie że faktycznie za ich działaniami stoją widoczne efekty i widać po nich że ogarniają na wyższych obrotach.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero