Wpis z mikrobloga

@Danord: A rzut z góry ukazujący rozkład pomieszczeń można dać. To co wrzucili to też nie są zdjęcia tylko wizualizacje. Co za problem zrobic wizualizacje wnętrz?
  • Odpowiedz
@nalogowiec: tytułem wstępu to kupno mieszkania w inwestycji murapolu to trzeba tak po kilku latach jak już wszystkie usterki usuną i okolica wróci do normy i wtedy można oceniać mieszkania, bo dziwne rzeczy się dzieją w okolicy jak jest "wyprzedaż" w murapolu, okoliczne firmy cichną, teren osiedla jakiś większy się wydaje, a później nagle okazuje się, że chodnik to w zasadzie wybudowany na cudzym terenie, a pusty plac obok zamienia
  • Odpowiedz
@boguslaw_licencyjny z ciekawości wklepałem te dane do chata gpt żeby oszacował cel i takie coś wypluł:

Tak, mogę spróbować oszacować przybliżoną lokalizację celu na podstawie podanych odległości.

Podane odległości sugerują, że cel znajduje się w Łodzi, mniej więcej w centrum miasta. Najdokładniej można to określić, stosując metodę triangulacji.
  • Odpowiedz
@KsiegowyWampira: jakby ktoś się zastanawiał jaka podstawa prawna, to tak tylko dla porządku dodam, że art. 7 pkt 7 ustawy o przeciwdziałaniu nieuczciwym praktykom rynkowym (tzw. czarna lista praktyk rynkowych)

twierdzenie, że produkt będzie dostępny jedynie przez bardzo ograniczony czas lub że będzie on dostępny na określonych warunkach przez bardzo ograniczony czas, jeżeli jest to niezgodne z prawdą, w celu nakłonienia konsumenta do podjęcia natychmiastowej decyzji dotyczącej umowy i pozbawienia
  • Odpowiedz