Aktywne Wpisy

1-2-3 +18
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz
MosleyOswald +168
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: IMG_2773
PobierzRozumiecie? Ojciec nie lubi gór,
Akurat osoby dość egoistyczne jakoś strasznie się z tym nie kryją
To był poprostu wybór tego faceta że z taką jest , wolał ładne nogi od charakteru to ma ¯_(ツ)_/¯
Może się umówili i ojciec chciał mieć do południa czas dla siebie a później pójdą gdzieś razem.
Przy dzieciakach mieć parę h dla siebie to wbrew pozorom też może byc prezent :D
@markhausen: ojciec ma spokój od matki i kaszojada. Może tego chciał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@markhausen: przecież to brzmi jak wykrętka, żeby kobieta nie powiedziała na antenie, że ma problem ze swoim starym xd
@markhausen: to chyba zajebiście, ojciec ma cały dzień dla siebie xD
Stara z dzieckiem w górach a ja se gram albo śpię cały dzień.
A z dzieckiem i tak spędzamy każdy weekend aktywnie.
@ZaskroniecPapierzasty: Można też go bojkotować i nie nabijać im wyświetleń.
@markhausen: Nie każdy to świętuje. Nie ma takiego obowiązku. Ja tam nie lubię jak ktoś robi wiochę, bo mam jakieś święto. Poza tym też te święta działają tak, że jak ktoś o tym zapomni to sprawia drugiej osobie przykrość mimo, że resztę