@mirko_anonim: Jeżeli bym usłyszał od partnerki, że ona ma jakiś tam plan "B", to bym s--------ł szybciutko. Ale to moje zdanie. Ja po prostu czegoś takiego nie uznaję w związku.
@mirko_anonim jak można liczyć na 100% jak ma sie samemu plan B. Jeżeli ona ma plan B to ty w takim razie też musisz dywersyfikować, szkoda twojego czasu. Oboje szukacie czegoś innego.
Anonim (nie OP): szczera albo taki szhittest że niby ty powiesz że ona jest jedyna, baby są jeszcze bardziej nieśmiałe niż faceci tylko dobrze się maskują albo po porstu nic nie mówią i wychodzi na to że są takie pewne siebie XD
@mirko_anonim: zasadę 3 miesięcy to pewnie wzięła z tiktoka xdd jakby to jest dla gadzich mozdzokow to co innego jak spotykacie się raz na tydzień a co innego jak jeździcie wspólnie na wyjazdy, no ale co zrobisz A to, że jakiś chłop do niej " wypisuje" nie znaczy, że w ogóle chce się spotkac
@mirko_anonim: Nie podpasujesz jej czyms jednak i finalnie stracisz czas nerwy plus bedzie ci przykro a ona s-------i do swojego planu B. Ja bym spieprzal, ewentualnie korzystal i spieprzal ale nie znam twojego pogladu na takie rzeczy. W kazdym razie red flag za takie zachowanie
✨️ Autor wpisu (OP): Ona ogólnie twierdzi, że z nim tylko rozmawia. Jakby prowadziła randki równocześnie na dwa obozy to bym jej pocisnął od razu.
Największy problem, że jestem teraz na wyjeździe z nią i... to jest 4 randka. Ona sama jest w szoku jak to szybko poszło itp. Ale ja po prostu jestem zmęczony tym myśleniem i czuje się jak frajer. Bo nie wiem... Ktoś pisze z kimś, a tu się
@mirko_anonim: weź sobie daj spokój. nie jest materiał na związek jak laska tak na to patrzy i jeszcze ci mówi, że ma opcję b. co dodatkowo może się wiązać z próbami maniupulacji, żebyś się bardziej starał dla księżniczki xd dziecinada jakaś.
Anonim (nie OP): Instynkt ci podpowiada co masz zrobić. Ja na wiadomość że dziewczyna ma opcję B spakowałbym się i uciekał w tym samym momencie. Panowie, szanujmy się.
Anonim (nie OP): @jerzu70 w badaniach wyszlo, ze wiekszosc kobiet ma przygotowana opcje B, C, D. Najczesciej w postaci bylego, z ktorym wymieni raz na jakis czas pare wiadomości lub jakiegoś nice guya, który orbituje wokoł niej od lat. Jesli myslisz, ze twoja jest inna no to coz zyj sobie w blogiej nieswiadomosci. Romantykami sa faceci, kobiety do przecietnych facetów mają ultrapragmatyczne podejscie ( ͡°͜ʖ͡°
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
@mirko_anonim: przynajmniej jest szczera ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Jeżeli bym usłyszał od partnerki, że ona ma jakiś tam plan "B", to bym s--------ł szybciutko. Ale to moje zdanie. Ja po prostu czegoś takiego nie uznaję w związku.
No sam sobie wyjaśniłeś.
Masz chodzić jak zegareczek i zabawiać księżniczkę, bo ma 10 innych na Twoje miejsce i ona się nie musi angażować emocjonalnie.
<machający papaj>
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
A to, że jakiś chłop do niej " wypisuje" nie znaczy, że w ogóle chce się spotkac
@mirko_anonim: czy was powaliło z tymi corpo karynami, co to wgl ma być i dokąd ten świat zmierza
Największy problem, że jestem teraz na wyjeździe z nią i... to jest 4 randka. Ona sama jest w szoku jak to szybko poszło itp. Ale ja po prostu jestem zmęczony tym myśleniem i czuje się jak frajer. Bo nie wiem... Ktoś pisze z kimś, a tu się
Macie po 12 lat?
Albo laska wybiera sobie z kim chce mieć związek, albo się bawi i niech spada.
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: Natychmiast po uslyszeniu czegos takiego powienienes sie z ta toksyczna baba rozstac.