Aktywne Wpisy

Vegasik69 +90
źródło: 1000017450
Pobierz
daeun +124
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz

Jakiś mirek pisał że szuka pracy przy złomowaniu samochodów. W umowie było "zniszczenie ubrania roboczego 300zl kary". Takie rzeczy na rynku muszą być wyprostowane. 90% zarobków w Polsce to minimalna. Spuszczenie powietrza z bańki nieruchomości (nawet PL powiatowa ceni się jak centrum stolicy), zrobi miejsce dla prawdziwych rodzin i nowych przedsiębiorców . 5k,6k czy 7k na rękę pod miastem na etat czy pół, , bez chorych wymagań typu pilot NASA, to bdb oferta. Jednak tak płatnych ofert jest bardzo mało. Absurdalnie drogie nieruchy są szklanym sufitem dla powstawania nowych firm.
#nieruchomosci # pieniadze #zarobki #praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@majkel88: Jak najbardziej można zarabiać minimalną mając kompetencje. Niektórym ludziom nie zależy na pieniądzach, boją się upominać o podwyżkę, nie wierzą w siebie, a wiadomo, że jak pracodawca może płacić mało, to będzie to robił.
Kiedyś robiłem u takich braci, zatrudniają około 10 osób plus sami z----------ą codziennie, kasy im zapewne nie