Aktywne Wpisy

MonazoPL +50
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
tomwick55 +32
Ten cały Alex Haditaghi trzeba przyznać, że niezłą sobie młodą laskę znalazł. Także zaręczyny po 34 dniach, więc całkiem szybko
#ladnadziewczyna #mecz #zwiazki #blackpill #redpill
#ladnadziewczyna #mecz #zwiazki #blackpill #redpill
źródło: 1000027908
Pobierz

Jak radzicie sobie z cringowymi sytuacjami, które Was spotkały? :D
Chodzi mi o to, kiedy nieprzemyślanie zrobicie lub powiecie coś głupiego, np. w trakcie rozmowy z kimś. Ale nie tak dosłownie głupiego że aż śmiesznego, tylko po prostu czujecie zażenowanie tym co powiedzieliście i potem wracają do Was te myśli. Dochodzą do tego wyobrażenia, że pewnie inni to też zauważyli, myślą o tym i podśmiewają się z tego, tym bardziej że było to w grupce kilku osób. Spotkała mnie taka sytuacja i normalnie czuję w środku takie skręcanie ze wstydu mimo, że obiektywnie nie wydarzyło się nic wielkiego :D Ale jakoś te myśli wracają :D
Jestem dosyć nieśmiałą osobą i brak mi luzu w towarzystwie i rozmowie.
#niesmialosc #psychologia #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie myślę o tym dłużej niż tydzień, tyle to trwa.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
W dorosłym życiu takie zachowania są raczej potępiane, a wypominanie wpadki jest wpadką samą w sobie.
A jeśli ktoś nie wyzbył się tej durnej cechy i przeniósł ją do środowiska pracy, to może się przekonać czym jest mobbing i jakie są tego konsekwencje.