Aktywne Wpisy

denazyfikacja +371

njay +97
#kupujpolskieprodukty
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach

źródło: temp_file6898235759938719839
Pobierz
Jak radzicie sobie z cringowymi sytuacjami, które Was spotkały? :D
Chodzi mi o to, kiedy nieprzemyślanie zrobicie lub powiecie coś głupiego, np. w trakcie rozmowy z kimś. Ale nie tak dosłownie głupiego że aż śmiesznego, tylko po prostu czujecie zażenowanie tym co powiedzieliście i potem wracają do Was te myśli. Dochodzą do tego wyobrażenia, że pewnie inni to też zauważyli, myślą o tym i podśmiewają się z tego, tym bardziej że było to w grupce kilku osób. Spotkała mnie taka sytuacja i normalnie czuję w środku takie skręcanie ze wstydu mimo, że obiektywnie nie wydarzyło się nic wielkiego :D Ale jakoś te myśli wracają :D
Jestem dosyć nieśmiałą osobą i brak mi luzu w towarzystwie i rozmowie.
#niesmialosc #psychologia #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie myślę o tym dłużej niż tydzień, tyle to trwa.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
W dorosłym życiu takie zachowania są raczej potępiane, a wypominanie wpadki jest wpadką samą w sobie.
A jeśli ktoś nie wyzbył się tej durnej cechy i przeniósł ją do środowiska pracy, to może się przekonać czym jest mobbing i jakie są tego konsekwencje.