Aktywne Wpisy
drte111 +422
Przejechanie łba maszynką 80 zł XDD kiedy te ceny tak wywindowało i dlaczego barberzy tak odlecieli?
MrSyme +142
Kierowniczka z #mcdonalds odmówiła paru osobom wolnego na święto, więc wzięli L4. Dzisiaj jeździła do nich do domu sprawdzać czy tam są, a jednemu huopu zrobiła zdjęcie na cmentarzu na dowód do p------i do ZUSu xD
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
Przecież to jest tak p------e, że bym nie uwierzył gdybym nie wiedział, że wydarzyło się na prawdę.
#kolchoz #pracbaza
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
mam 3 samochody: letnie cabrio gruza gdzie się bardzo fajnie jezdzi w lato, podjechac sobie nad jeziorko i pełen relaks, samochód dla mnie, moja perełka
1 samochód zwykły w miarę nowy na zimę, większy, na zakupy, do przewiezienia ludzi i ogólnie z ogrzewaniem
@januzssz: niekoniecznie. To jest wina lobby motoryzacyjnego. Stare auta to kolokwialnie mówiąc młotkiem i przecinakiem naprawisz i to jest ich plus. A teraz w nowych aby wymienić żarówkę z przodu to trzeba ściągać nadkole.
Polak w dwudziestoleciu międzywojennym skonstruował auto, do którego rozebrania i złożenia był potrzebny jeden klucz.
Nie zapominajmy o tych co za wszelką cenę chcą zarabiać na innych.
Nie przeszkadza mi to, jeśli trzyma się to na własnym podwórku. Najgorsze co może człowieka spotkać mieszkając np. w bloku to posiadanie sąsiada handlarza samochodów, o zgrozo miałam kiedyś takiego, wszystkie miejsca równiutko zapchane rządem pojazdami na egzotycznych rejestracjach od Białej Podlaskiej po Zgierz xD
Całe szczęście się ewakuował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kimunyest95: to hulajnoga elektryczna. Szkoda, ze holendrzy nie wiedza, ze sie nie da.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@januzssz: przecież to sami klienci wymuszają słabą jakość. Jeżdżą aż auto zdechnie na drodze i nic pomiędzy krytycznymi awariami z autem nie robią. Przy naprawie oczywiście części najtańsze.
Potem narzekają na auta i mechaników xD
@inko-gnito: i to jest odpowiedź, trzeba mieć tyle by zawsze chociaż jeden był zdolny do jazdy xD
@OddajButa123: Bo to kwestia finansów. Przadny samochód będzie kosztował 10x wiecej niź przyzwoity chrupek a psuje sie tak samo albo lepiej. Żona ma 8 letni samochód, który mamy od nowosci. Stay, wypadałoby wymienić ale po co? Każde auto teraz to 150k PLN, ten jezdzi a naprawy są tanie- jaka mam motywację?