Aktywne Wpisy
kidi1 +37
Ze względu na to, że idzie zima, czeka nas ten sam scenariusz związany z dziećmi.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
Dziecko łapie wirusa grypy.
Objawy to gorączka ból głowy, kaszel, osłabienie.
Rodzic idzie z dzieckiem do lekarza.
Lekarz bada powierzchownie, ale nie robi żadnych testów.
PiccoloColo +32
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
#pracait #pracbaza #programowanie #programista15k
@kuba181797: czyli tak jak każdy facet
Porozmawiajmy o kobietach, siłowni czy motoryzacji. Fajna d--a nie? hehe. Ile ciśniesz na klatę?
@kuba181797: hehe xD dobre
@kuba181797: to bait czy poważnie jesteś w stanie napisać coś takiego bez zażenowania?
@WyjmijKija: Współczuje w takim razie
@NieBendePrasowac: Ale że niby co? Jak rozmawiam z strażakami chociażby to od razu czuć męską aurę z charakterem, już od podania ręki. To są faceci, a nie popierdółki i z nimi można normalnie pogadać na takie tematy
- Co tam? Czemu gadacie o komputerach na imprezie? - kierownik zagadał.
- A o czym możemy gadać? - spytał jeden z informatyków
- No, o dupach na przykład.
- No dobra...
Po chwili jeden podnosi rękę i mówi
- No... moja karta graficzna
2/10 bo odpisałem ale to tylko dlatego że akurat przerwę w pracy mam
@kuba181797: Wygląda że to ty jesteś przegrywem jak p------------z się
@kuba181797: ale nudne g---o tematy. Jeszcze dodaj piłkę nożną i koniecznie te rozmowy przy w-----y czy innym ogłupiaczu w płynie i typowy stack zainteresowań każdego Seby z aspiracjami.
Poważni mężczyźni nie dyskutują o kobietach, bo sprawy małżeńskie zostawiają wewnątrz swoich związków, samochód ma być tani w eksploatacji, pojemny i mało się psuć, a sportów znają więcej niż tylko machanie ciężarami.
Później
@kuba181797: Mówisz o stereotypowych zainteresowaniach 16-letnich szczurów z koprem pod nosem xD
To, że jesteś grzybem to tylko Twój problem ( ͡
Komentarz usunięty przez moderatora