Wpis z mikrobloga

6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiccoloColo: bardzo zacny wynik xd
U mnie kumpel z klasy w tamtym roku się powiesił w domu jak reszta poszła do kościoła. Normalny chłop w życiu bym nie powiedział że odwali takie coś.
A z 2 tyg temu chop na wsi po 40 bo go baby w-------y.
  • Odpowiedz
  • 17
@krystekw2 Żeby uściślić, to chodzi o znajomych/poznanych. A to faceci z okolicy rodzinnej miejscowości, ostatnio dobry znajomy, ale i też osiemnastolatek z pracy, no i Mirek, którego poznałem na wykop party.
  • Odpowiedz
  • 7
@ugabugav2 Tzn mogę się domyślać, bo to już są meandry osobowości. Ostatni znajomy miał wracać na tarczy z emigracji, a sprawę rozwodową miał mieć w lutym. Alkoholik i w późniejszym stadium n------n. Była też jedna gruba akcja.
  • Odpowiedz
  • 40
@djtartini1 Co do zasady. Chłopak z pracy zapewne wyalienowany był, WuDwaKa sprawiał takie wrażenie również. Znajomy, jeszcze świeży nie udźwignął roli ojca i męża, ale prawdę mówiąc wcale się nie starał, choć mu to ciążyło. Mężczyzna na emigracji to w ogóle kolejny rozdział - próbą separacji życia na "kontinuum kawalerskiej hulanki na obczyźnie vs wchodzenie w rolę ojca i męża od święta".
Inny niemal sąsiad, nosił się z zamiarem zabójstwa swojej
  • Odpowiedz
  • 2
@rrobot Chodzi o jednego znajomego, który rozbił się autem na prostej drodze. Miał problem psychiczne, przełożeni w straży pożarnej, już nie jestem pewien czy go zawiesili w pracy czy wysłaliśmy na terapię, bo miał odchyły i przejawy suicydalne.
  • Odpowiedz
  • 41
@PiccoloColo prawdopodobieństwo samobója wzrasta w towarzystwie gdzie ktoś popełnił samobója. tak samo jest z małżeństwami i posiadaniem dzieci. także uważaj na siebie
  • Odpowiedz
  • 0
@K_R_S Owy werteryzm, ale nie licząc trzech, to reszta od siebie oddalona, ale to akurat tyczy się mnie. :D
Jakoś nie mam inklinacji ku temu, mimo, iż przez znaczny okres intensywnie miałem imaginacje o alt+F4
  • Odpowiedz