Wpis z mikrobloga

@AlienFromWenus: przeje***ne mają no nie ma co ( ͡° ͜ʖ ͡°) na szczęście co mądrzejsze czekają z tym teraz dłuższy czas i sprawdzają wszystko - łazienki ich czy nie ma damskich kosmetyków, profile na fb czy nie mają żony, odhaczaja redflagi z listy przygotowanych przez inne bardziej doświadczone kobiety, wyszukują po imieniu i mieście na grupach na fb etc.

Teraz każdy co tak robi ląduje z
  • Odpowiedz
  • 4
@ZenujacaDoomerka: Prawdziwe profile i dane podają najgłupsi. Fajnie, że ich eliminujecie z puli. Dobry gracz ma fejkowe konto FB/IG, używa fikcyjnego imienia i nazwiska, oddzielnego e-maila i nr telefonu do randkowania, puka w mieszkaniach na godziny. A zdjęcia... Cóż, AI pozwala na wygenerowanie zdjęcia podobnego, ale nie prawdziwego danej osoby.

No i mamy też swoich ludzi na tych waszych grupach...

Chyba napiszę poradnik jak prosto i skutecznie dymać tinderówki pozostając
  • Odpowiedz
co mądrzejsze czekają z tym teraz dłuższy czas i sprawdzają wszystko - łazienki ich czy nie ma damskich kosmetyków, profile na fb czy nie mają żony, odhaczaja redflagi z listy przygotowanych przez inne bardziej doświadczone kobiety, wyszukują po imieniu i mieście na grupach na fb etc.

@ZenujacaDoomerka: liczą na słabych graczy
"oficjalnie" nie mam socjali :)
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: przeje***ne mają no nie ma co ( ͡° ͜ʖ ͡°) na szczęście co mądrzejsze czekają z tym teraz dłuższy czas i sprawdzają wszystko - łazienki ich czy nie ma damskich kosmetyków, profile na fb czy nie mają żony, odhaczaja redflagi z listy przygotowanych przez inne bardziej doświadczone kobiety, wyszukują po imieniu i mieście na grupach na fb etc.

Teraz każdy co tak robi ląduje z imieniem, wiekiem, miastem i
  • Odpowiedz
marnować czas kobietom marzącym o rodzinie

@AlienFromWenus: Wy marzycie o rodzinie w necie. Ale jak przychodzi co do czego, to "nie jestem gotowa na związek", "chciałabym, ale chyba jeszcze nie", "fajny z Ciebie facet, na razie zostańmy przyjaciółmi". To tak na szybko z ostatnich dwóch lat.
Jak byłem jeszcze wolny, to na jednej z grup FB dla singli, przez dwa lata, była cała armia tych "marzących". I przez dwa lata
  • Odpowiedz