Aktywne Wpisy

peanut_whu +270
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
yourgrandma +25
źródło: 982aad1c3cd7167ee92a293b01facc0bb8018855e0fd381d7ae30dafb5b524e2
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Dan Dan Kokoro Hikareteku (Dragon Ball GT) 40.1% (118)
- Zankoku na tenshi no tēze (Neon Genesis Evangelion 59.9% (176)

Pod tym wszystkim jest paskudna polityka i polaryzacja społeczeństwa. Szkoda, że akurat jego to spotkało. Nie za to powinien zostać zapamiętany.
@MahoniowaMaczugaEnriqe: swój zrozumie swojego (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
A to że żona jest jaka jest, to ech.
@karmazynowy_piekarz: ja nawet nie wiem co to jest.
Jak sam stwierdził nie jest mu ciężko tylko to nam brakuje luzu i obycia. Więc
źródło: e1d0913a66774849338de2f78bd2ff0a19524b75a5dfb892d861d56415160114
PobierzAle fakt faktem, że brak mu odwagi stawić czoła feminazizmowi, powiedzieć basta i w---------ć ją z domu. Na tym etapie nikogo by to
@karmazynowy_piekarz: jak pokazałem swojej baciate z alvaro to spytała czy Anki czasem nie p----------o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szacunek za dokonanie dobrego wyboru 🫡
@MahoniowaMaczugaEnriqe: a po co jej te zasięgi w necie, chce mieć jeszcze więcej pieniędzy? chce być jeszcze bardziej sławna? xd
@karmazynowy_piekarz: Ja akurat mam koleżanki które na żywo też mają bekę z anki i jej tańczenia ciabaty ¯\(ツ)/¯ Polecam czasem pogadać z kimś kogo znasz bo syndrom permanentnego przebywania w mediach społecznościowych i czytania najgłupszych osób jakie istnieją w internecie wypacza ci obraz.