Wpis z mikrobloga

@woskrosenie: chce się usamodzielnić pomału ( otwiera szkole tańca więc tu też rozgłos pomoże) plus zasięgi w internecie dają ci mnóstwo opcji na zarobek .Myślę że to takie powolne przygotowanie się na to ,że Robercik w końcu się połapie i będzie trzeba sobie radzić jakoś i utrzymać latynowskich kochasiów cd
  • Odpowiedz
wobraz sobie, ze pytalem. Zupelnie losowo.

@karmazynowy_piekarz: Akurat. Jestem pewien na 99%, że jedyne dziewczyny nie z twojej rodziny z którymi gadasz to kasjerki w sklepie a te "ankiety" sobie po prostu wymysliłeś. Siedzenie na wykopie na świętych tagach od przegrywu i łykanie jakichś redpilowych durni z yt czuć od ciebie na kilometr. No ale bij sobie w tego stworzonego przez siebie chochoła bo widocznie potrzebujesz tego jak to wszystkie
  • Odpowiedz
ale ja bym wolał być kojarzony jako żona piłkarza, niż jako osoba, która "tańczy" z hiszpanami (czy tam cyganami).

@G06DbT: żeby to chociaż tanieć był to byłoby spoko ale to co robi Anka jest zwykłym tarłem pieroga o alvaro.
  • Odpowiedz
@G06DbT: żadna kobieta Ci się do tego nie przyzna, chyba że dobre flow, dobrze ją znasz, macie spoko relacje i przede wszystkim jest to prywatnie, ale one same wiedzą, że działają nielogicznie. Działa tu podobny mechanizm do tego, jak u większości facetów (nawet tych rzekomo cnotliwych, na nich to wręcz często lepiej działa), że zobaczymy szansę na r00chanie, to nam się mózg wyłącza. To samo z kobietami, ale na większą
  • Odpowiedz