Aktywne Wpisy

zlotybrek +20
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
HakunaMattatta +38

Podoba się dla mnie.
#pytaniedoeksperta #psychiatria #psychologia #tinder #rozowepaski #zwiazki
źródło: plk6
PobierzRaczej pomyśl, czy jesteś w stanie zaakceptować taką osobowość - bo inaczej i jej i sobie zmarnujesz czas.
Podstawowy problem ze strony facetów szukających partnerki to szukanie fizycznego ideału/typu gdy w rzeczywistości po paru latach ważniejsza okazuje osobowość.
Zupełnie serio piszę - i wcale nie odradzam tej pani - raczej zwracam uwagę na clue problemów.
Na Tinderze zalicza karuzelę kutasów, a Ty jeden romantyk, czekasz na nią z kwiatami xD Założę się o każde pieniądze, że 20+ kutasów było już w jej cipie.
@FuckYouTony: typ co wymyślił historię czyjegoś życia na podstawie tego, że ktoś ma 28 lat i jest sam XD
@FuckYouTony: XDDDD powiedz, że jesteś bordo, nie mówiąc, że jesteś bordo.
@KwiatGromu: nie wiem jak ty, ale ja jednak wolę wiedzieć na starcie, a nie usłyszeć, "a bo nie było dobrego momentu, żeby ci o tym powiedzieć"
@njdnsjdnjs: na ONS, a nie do zwiazku
Nadaje się na materac.
@ladylurkini: w gumie można