Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +251
Wiecie co jest najlepsze w wykopie? To, że w polskim internecie nie ma absolutnie żadnej lepszej alternatywy dla tego portalu, i bynajmniej nie jest to reklama xD
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
źródło: temp_file7496270024921333556
Pobierz
PopeLeon +3
Tylko przypominam skąd wyszliście Paliaki i gdzie byście ciągle siedzieli gdyby nie matuszka Rasija ( ͡º ͜ʖ͡º)
I nie wmawiajcie sobie że jesteście biali.
#smacznejkawusi #historia #polska
I nie wmawiajcie sobie że jesteście biali.
#smacznejkawusi #historia #polska
źródło: 1000005532
Pobierz

źródło: image
Pobierz@AlienFromWenus: no uważaj bo jakaś p0lska księżniczka zapłaci za siebie xD
źródło: temp_file7753249094177019934
Pobierzźródło: temp_file2890659803932174350
PobierzHa tfu.
@AlienFromWenus: Nie trzeba badać. Statystyka to pokazuje (poza tym jakby było inaczej to byś nie pisała jak laska z traumą po chadzie)
źródło: Womenrate
PobierzW małej znajomej mi miejscowości d------a duża margherita kosztuje 41 ziko. Więc za 50 spokojnie sie dwie osoby najedzą. Ale w dużych miastach gdzie popyt jest ogromny to ceny lecą w kosmos i za 50 zł masz jakiś placuszek wielkości freesbe z jakością ciasta jak najtańsze bułki ze sklepiku szkolnego w 99.
@AlienFromWenus: taką pizzę to ja ostatni raz zjadłem w 2018 roku tyle że kosztowała 60 zł i to było w jakiejś przydrożnej pizzerii na mazurskiej wiosce, ważyliśmy wtedy razem 135 kg żeby nie było że grubasy byliśmy
@podjad3k: u mnie 45zl kosztuje 35cm ale we wloskiej pizzeri tutti santi. Za 50zl spokojnie 60cm w wersji typowo polskiej pizzy. Moze warto zajrzec poza warszawe?
Ha tfu.
hola, hola, co to za obrażanie kobiet? ( ͡° ᴥ ͡°)
Z resztą jak miałabym się odnieść? Jak zaprzeczę to i tak typowy incel nie uwierzy a mi się nie chce bawić w przepychanki.