Wpis z mikrobloga

@KochanekAdmina: jak spotykacie się z księżniczkami to plaćcie za nie, ale zawsze takie koorwiszony mają u was największe branie a porządna dziewczyna to nie wystarczy że zapłaci za siebie, to jeszcze musi za was a i tak zostanie zdradzona z koorwiszonem.
Ha tfu.
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: co mnie statystyka obchodzi xD oczywiście przegrywy manipulują, bo niedawno padło pytanie do różowych ilu facetów uważają za przystojnych, chciałam napisać 70% ale się nie dało, nie moja wina, że jakiś random wrzucił mnie na czarno, a teraz przez to jakiś inny random będzie mi wmawiał, że uważam tyko 20% xD
  • Odpowiedz
@podjad3k

>duża pizza kosztuje 50zl

@AlienFromWenus: o witam podróżnika z poprzedniej dekady, jak się podoba przyszłość?

W małej znajomej mi miejscowości d------a duża margherita kosztuje 41 ziko. Więc za 50 spokojnie sie dwie osoby najedzą. Ale w dużych miastach gdzie popyt jest ogromny to ceny lecą w kosmos i za 50 zł masz jakiś placuszek wielkości freesbe z jakością ciasta jak najtańsze bułki ze sklepiku szkolnego w 99.
  • Odpowiedz
duża pizza kosztuje 50zl na dwie osoby to po 25zl a jeszcze na śniadanie wystarczy

@AlienFromWenus: taką pizzę to ja ostatni raz zjadłem w 2018 roku tyle że kosztowała 60 zł i to było w jakiejś przydrożnej pizzerii na mazurskiej wiosce, ważyliśmy wtedy razem 135 kg żeby nie było że grubasy byliśmy
  • Odpowiedz
o witam podróżnika z poprzedniej dekady, jak się podoba przyszłość?

@podjad3k: u mnie 45zl kosztuje 35cm ale we wloskiej pizzeri tutti santi. Za 50zl spokojnie 60cm w wersji typowo polskiej pizzy. Moze warto zajrzec poza warszawe?
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus:

jak spotykacie się z księżniczkami to plaćcie za nie, ale zawsze takie koorwiszony mają u was największe branie a porządna dziewczyna to nie wystarczy że zapłaci za siebie, to jeszcze musi za was a i tak zostanie zdradzona z koorwiszonem.

Ha tfu.

hola, hola, co to za obrażanie kobiet? ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: jak mówiłem twój styl pisania wygląda na alfa widow i jako że nie odniosłaś się do tego to pewnie tak było a teraz robisz cope ze wcale ten frajer nie był w 20% xD i wybrałaś go na podstawie innych rzeczy niż morda i może pewność siebie bo obraca pełno Julek
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: na uj miałam odnosić się do bzdur? Nie zwracam uwagi na wszystko co przegrywy mi wmawiają bo to nie ma sensu xD
Z resztą jak miałabym się odnieść? Jak zaprzeczę to i tak typowy incel nie uwierzy a mi się nie chce bawić w przepychanki.
  • Odpowiedz