✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy taki zestaw obciążeń z decathlonu ma sens? Z kodem na pierwsze zamówienie i kartami podarunkowymi kupionymi taniej na allegro wychodzi 805 zł i w tym jest 80 kg obciążenia żeliwnego oraz gryf 175 cm i dwa krótkie gryfy plus zaciski motylkowe. Patrzyłem na allegro to za samo obciążenie żeliwne 80 kg z polskiej odlewni kawmet musiałbym dać 800 zł z tym, że kształt mają kierownicy więc pewnie wygodniej się je trzyma oraz są pewnie lepszej jakości ale dodatkowo gryf i dwa krótkie gryfy to kolejne 250 zł. #silownia
@mirko_anonim: Te z decathlonu mogę polecić. Mam co prawda tylko krótkie i 40kg obciążenia ale wykonane prawilnie. Zdecydowanie polecam te plastikowe zaciski
@mirko_anonim jak chcesz się bawić w prywatne zestawy do ćwiczeń, to żadnego żeliwnego/bitumicznego gówna. Za duzo miejsca zajmuje na sztandze i jak jesteś chłop, to szybko dojdziesz do limitu sztangi i ci zabraknie miejsca na więcej obciążenia. Poza tym sztanga nieolimpijska; olimpijska ważyła by 20kg.
Czy taki zestaw obciążeń z decathlonu ma sens?
Z kodem na pierwsze zamówienie i kartami podarunkowymi kupionymi taniej na allegro wychodzi 805 zł i w tym jest 80 kg obciążenia żeliwnego oraz gryf 175 cm i dwa krótkie gryfy plus zaciski motylkowe.
Patrzyłem na allegro to za samo obciążenie żeliwne 80 kg z polskiej odlewni kawmet musiałbym dać 800 zł z tym, że kształt mają kierownicy więc pewnie wygodniej się je trzyma oraz są pewnie lepszej jakości ale dodatkowo gryf i dwa krótkie gryfy to kolejne 250 zł.
#silownia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: zestaw-hantli-do-treningu-silowego-corength-93-kg
Pobierzźródło: image
Pobierz