Aktywne Wpisy
dream_big +140
Cześć,
Czy chcielibyście abym przedstawiła Wam tutaj analizę tej książki? Jest ona jedną z najważniejszych książek do przeczytania w XXIw. tak uważam.
Ma wiele ciekawych wątków, tematów i chciałabym się podzielić wiedzą jaką z niej zdobyłam. Jest to antyutopia.
#ksiazki #gruparatowaniapoziomu
Czy chcielibyście abym przedstawiła Wam tutaj analizę tej książki? Jest ona jedną z najważniejszych książek do przeczytania w XXIw. tak uważam.
Ma wiele ciekawych wątków, tematów i chciałabym się podzielić wiedzą jaką z niej zdobyłam. Jest to antyutopia.
#ksiazki #gruparatowaniapoziomu
Krole +5
Wpadłem na ten materiał YT i pod koniec sprawdziłem ile wydałem kasy na Steam i O: K---A
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
Dla 16 letnich niedowiarków polecam oficjalne statystyki w tym temacie.
#bekazkonfederacji #polityka #lata90
Jestem w tym samym wieku co on i znalazłabym wiele przykładów podobnych akcji z całej Polski. Osobiście pamiętam przykład z mojego miasta, jak 14-letnie "koleżanki" z klasy zaciukały finką inną, bo jej nie lubiły: https://wroclaw.tvp.pl/30766368/nastoletnie-morderczynie
Komentarz usunięty przez moderatora
Polityk Krzysiu celuje w 14-25 latków którzy się nie pofatygują sprawdzić jak to było przed wejściem do UE.
@ziko100 Zacznij może od tego aby się dowiedzieć jak było rzeczywiście przed wejściem
Komentarz usunięty przez moderatora
https://statystyka.policja.pl/download/20/232196/przestepstwa-bojka-i-pobicie-do-2021.xlsx
@Sin-: mhm, bo statystyki bójek i pobić wskaże np. wybitą szybę u mnie w samochodzie, której nie zgłaszałem, bo wiem, że polska policja g---o wykryje nawet jeśli im przedstawię twarde dowody i nagranie z wideorejestratora
ilość przestępstw spada, bo ludzie nie zgłaszają - po c--j stać kilka godzin i składać zeznania, jeśli za kilka tygodni dostaną pismo o umorzeniu sprawy z powodu niewykrycia
Ej ale co ma do rzeczy jak to bylo 30 lat temu? Moze cofnijmy sie jeszcze 80 lat wczesniej?
Faktem jest ze przestepczosc w Europie jest na duzo wyzszym poziomie niz w PL i potwierdzi to absolutnie kazdy kto bywa na zachodzie. Ewentualnie poczytaj raporty np Eurostat
Nie były