Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zacząłem pracę w jednej małej firmie marketingowej. Wzięli mnie, bo mam duże umiejętności graficzne i językowe no i zarzuciłem sporo mniejszą kwotę niż proponowali. Chcę po prostu zdobyć doświadczenie.
Firma jest naprawdę ogarnięta i świetnie się tu pracuje. Trochę wkładają w moją naukę czasu, bo długo to trwa, a jeszcze uczę się narzędzi do pracy.
Pracuje tydzień i jak na razie dużo się nauczyłem, ale jeszcze nie mam na czym się wykazać..

Mam już obawy, że mnie nie zostawią po tych 3 msc u siebie i kompleksy, że tylko ja zostałem przyjęty bez doświadczenia w branży, a każdy z pracowników już miał co najmniej rok za sobą.

Już nawet staram się przyswajać wiedzę po godzinach...

Co może zaplusować w nowej pracy? Oczywiście nie naruszam żadnych zasad
Strasznie mi zależy... a jak pomyślę o tym że musiałbym szukać znowu roboty po tych 3 miesiącach...

Jak nie mieliście pewności, że wam przedłuża umowę to wysyłaliście wcześniej cv?

#praca #pracbaza #pytanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jak nic nie odjebiesz i jestes grzeczny i miły oraz pracowity to Ci przedluza. A jak sie dalej stresujesz to przynies im ciasto i bedzie git. Mozesz tez dopytywac czy sa zadowoleni z tego co robisz, bo zalezy Ci na tym, zeby zostac u nich dluzej. Takie tam dupowlazenie. Ale oni to lubia. W kazdej firmie najbardziej lubiani pracownicy to nowi xD
  • Odpowiedz