Aktywne Wpisy

zlimer +346
Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz
annlupin +81
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

źródło: 20240611_092210
Pobierz@matti-nn: Przecież ma brodę...
@Kiedys_Mialem_Fejm: Żadna inna partia nie jest określona mianem anty-kobiecej w sytuacji kiedy kobiety ją popierają i są w ich szeregach.
Ale was piecze ta konfederacja, spokojnie komuchy, idzimy po was :)
@KochanekAdmina: Jak od szablonu. Normalnie zwróciłem uwagę to zostałem komuchem i coś mnie podobno piecze xD
źródło: 1000005099
Pobierz@Andrzej_Buzdygan: konfederacja koło libkow to nawet nie stała, włączając w to skrzydło memcena, które nieudolnie na takich próbuje pozować. Światopoglądowo to konserwy (konfederacja gietrzwałdzka, małżeństwa bez rozwodu, skrajne podejście do aborcji, mariaż z kościołem i "wolność tak, ale moje uczucia religijne są ważniejsze", szczucie na mniejszości) i ciężko temu zaprzeczyć. Gospodarczo to albo socjaliści (jak Bosak i paru innych z RN),
@KochanekAdmina: spokojnie z tym poparciem, to, że nikt nie głosuje na skompromitowaną lewicę jeszcze nie znaczy, że kobiety popierają k*nfederację.
@KochanekAdmina: te komuchy są bardziej wolnościowe od konfy i czekają na was od 2014 kiedy pierwszy raz usłyszeli "tej siły już nie powstrzymacie" xD
@Kiedys_Mialem_Fejm: W lewicowych mediach Konfederacja jest przedstawiana jako partia wroga kobietom, a Lewica odwrotnie. No i okazało się, że z Konfederacji do PE weszło więcej kobiet niż z Lewicy oraz więcej kobiet głosowało na Konfederację niż na Lewicę.