Wpis z mikrobloga

@KlejnotChoroszczy ja nie jestem lewicowcem i płacze, że koleś który jest antypolakiem niepopierajacym rozszerzaniu się NATO oraz wariatem, który twierdzi, że CPK jest budowane żeby Żydzi mieli swój schron i że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie i który wierzy w oczywiste fejki w internecie jak słynny kuc przebrany za Żyda

Więc tak, ja płacze, że taki ktoś kogo miejsce nie jest nawet na pozycji sołtysa na
  • Odpowiedz
@aysel-bayraktar jestem wrażliwym patriota, to prawda i patrząc się na wasze reakcje to nic dziwnego, że tak często Polska była pod okupacja skoro we krwi wam już zostało, że nie chcecie dbać o własny kraj
  • Odpowiedz
Chłopa nie zapraszają nigdzie do mediów meistrymowych, boją się go jak ognia

@KlejnotChoroszczy: Potęga tradycyjnych mediów już dawno została złamana. Więc to że nikt go nie zaprasza nic nie znaczy.
  • Odpowiedz
  • 52
@KlejnotChoroszczy: pisze się “patriotyzm”. Jak to jest, że ci co mają gęby pełne frazesów o łOjczyźnie i wszystkich pouczają, nawet nie są w stanie się normalnie wysłowić? XD Weź jakąś książkę przeczytaj zamiast się od rana podniecać pajacem z gaśnicą to będzie lepiej i dla ciebie i dla kraju.
  • Odpowiedz
@KlejnotChoroszczy: może dlatego, że Braun jest idiotą który zyskuje poklask innych, podobnych mu idiotów. A że takich nie brakuje, to i wynik jest.
Przez głosowaniem powinien być test dopuszczający do głosowania. Jakiś taki prosty, w stylu "Masz dwa jabłka, a sąsiad dał Ci kilogram jabłek, dwie brzoskwinie i czekoladę. Ile masz brzoskwiń?"
Podejrzewam, że Konfa i PiS mieliby połowę głosów.
  • Odpowiedz
Chłopa nie zapraszają nigdzie do mediów meistrymowych, boją się go jak ognia

@KlejnotChoroszczy: tigera bonzo to sie dopiero musza bać! nawet do niszowych mediow nie jest zapraszany! Idealny kandydat!
  • Odpowiedz