Wpis z mikrobloga

#neuropa

beka z kucy

http://www.wykop.pl/wpis/7665830/korwin-krul-jkm-4konserwy-bekazlewactwa-w-sumie-az/

tak bo faktycznie wszyscy unikają merytorycznej programowej dyskusji z KNP ;) dlatego KNP ma program na 4 zdania, z którego połowa nie trzyma się kupy... dlatego od miesięcy na wypoku jesteśmy 'masakrowani' znaleziskami typu 'Korwin słodzi herbatę' lub 'Korwin kroi chleb' - a mimo obecności na wypoku miliardów sympatyków KNP, członków tej partii, kandydatów do PE z list KNP czy nawet członków władz KNP nie można doczekać się jakiegoś AMA o programie tej partii:

http://www.wykop.pl/wpis/6598088/knp-krul-korwin-neuropa-mam-czekac-na-te-100-pytan/

można tylko oglądać 'w kółko' masakracje Krula na jakiś filmikach YT, które są podsumowywane 'ale masakra' 'ale masakra' i ew. 'ale masakra' - a dyskusji programowej z KNP jest dosłownie ZERO :)
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RageKage: wymagasz od niego umiejętności kliknięcia w link, jesteś za surowy ma konto tylko 5 lat :P

@Jah00: "beka" że z tym stażem powinieneś pamiętać identyczną szopkę jak ta teraz z 2011r. kiedy strach było otworzyć lodówkę bo Korwin i "jak pójdzie dobrze to 15%" a potem wielka smuta bo przecinek był przesunięty o dwa miejsca :>
  • Odpowiedz
@RageKage:

@ostr: Jak już mówiłem... Linki prowadzą do obszernych dyskusji, gdzie też próżno szukać konkretów i daremny trud odpowiadać na wszystko. Jak macie konkretne pytania to je po prostu zadajcie.

15% jest niemożliwe. Nigdy nie było i nigdy nie będzie. Obecnie sondaże są zaskakująco wysokie, ale i tak będzie jak zwykle. Chyba że KNP skręci w lewo to może będzie więcej. Ale co za różnica, jeśli twierdzenie 2+2=4
  • Odpowiedz
OK znalazłem, już wiem o co chodzi :) Może się odniosę jak znajdę więcej czasu.

@Jah00: słowo, którego szukasz to 'przepraszam' warto je stosować w takie sytuacji

Może się odniosę jak znajdę więcej
  • Odpowiedz
ktoś to wymyślił, czymś się kierował - cóż trudnego w napisaniu czym :)

@RageKage: Nic jeśli pytasz o zniesienie podatków i zlikwidowaniu ZUS :) jak schodzisz na jakieś poważniejsze i bardziej realne i przyziemne tematy to niestety ale argumentów brak i zwolennicy KNP się gubią.Te tematy, na które oni lubią najbardziej "rozmawiać" (w cudzysłowie, bo oni jak się z nimi nie zgadzasz wyzywają cie od lewaków...), to są tylko wymysły
  • Odpowiedz