Wpis z mikrobloga

#neuropa

beka z kucy

http://www.wykop.pl/wpis/7665830/korwin-krul-jkm-4konserwy-bekazlewactwa-w-sumie-az/

tak bo faktycznie wszyscy unikają merytorycznej programowej dyskusji z KNP ;) dlatego KNP ma program na 4 zdania, z którego połowa nie trzyma się kupy... dlatego od miesięcy na wypoku jesteśmy 'masakrowani' znaleziskami typu 'Korwin słodzi herbatę' lub 'Korwin kroi chleb' - a mimo obecności na wypoku miliardów sympatyków KNP, członków tej partii, kandydatów do PE z list KNP czy nawet członków władz KNP nie można doczekać się jakiegoś AMA o programie tej partii:

http://www.wykop.pl/wpis/6598088/knp-krul-korwin-neuropa-mam-czekac-na-te-100-pytan/

można tylko oglądać 'w kółko' masakracje Krula na jakiś filmikach YT, które są podsumowywane 'ale masakra' 'ale masakra' i ew. 'ale masakra' - a dyskusji programowej z KNP jest dosłownie ZERO :)
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LibertyPrime: z tym programem - skoro już tu są na wypoku tak licznie reprezentowani - to jaki problem żeby odpowiedzieć na kilka merytorycznych pytań do tego programu? :) dodają swoje filmiki w ogromnych ilościach - ale nie da się przeprowadzić żadnej dyskusji o programie...
  • Odpowiedz
@RageKage: Przecież nikt kto nie jest członkiem partii nie będzie Ci tłumaczył programu, musiał byś się kontaktować z twórcami. Narzekasz, że "kuce" nie chcą Ci odpowiadać na pytania, a jestem ciekaw co by było gdybyś miał wątpliwości co do programu sejmowych partii. Już widze jak Tusk spieszy CI z wyjaśnieniami.
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: Tylko, że na wykopie nie mamy fanbojów Tuska, brandzlujących się każdym filmikiem ze swoim idolem. Nie mamy członków PO, mamy za to członków KNP, który potrafią tylko wrzucać kolejne masakracje Janusza, a o programie nie mają nic do powiedzenia.
  • Odpowiedz
Przecież nikt kto nie jest członkiem partii nie będzie Ci tłumaczył programu, musiał byś się kontaktować z twórcami.

@LibertyPrime: ale czy Ty czytasz ze zrozumieniem czy może ta cenna umiejętność chwilowo Cię opuściła? Ja nie piszę o osobach nie będących członkami partii - ja piszę o osobach będących członkami partii, które tu wrzucają znaleziska, piszą komentarze, a dyskusji o programie unikają..

są tu kandydaci KNP do PE, czasami znani mi
  • Odpowiedz
Już widze jak Tusk spieszy CI z wyjaśnieniami.

@LibertyPrime: Tusk nie ma tu konta i nie prowadzi tu kampanii - nic mi przynajmniej o tym nie wiadomo... Gowin zaś odpowiedział na część pytań, nie ma też problemu z komunikacją np. z Pawłem Kowalem...
  • Odpowiedz