Aktywne Wpisy

lubie-sernik +8
Co poszło nie tak w Twoim życiu, że nie śpisz w środku tygodnia prawie o 3 w nocy?

JankoBzykant89 +41
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
beka z kucy
http://www.wykop.pl/wpis/7665830/korwin-krul-jkm-4konserwy-bekazlewactwa-w-sumie-az/
tak bo faktycznie wszyscy unikają merytorycznej programowej dyskusji z KNP ;) dlatego KNP ma program na 4 zdania, z którego połowa nie trzyma się kupy... dlatego od miesięcy na wypoku jesteśmy 'masakrowani' znaleziskami typu 'Korwin słodzi herbatę' lub 'Korwin kroi chleb' - a mimo obecności na wypoku miliardów sympatyków KNP, członków tej partii, kandydatów do PE z list KNP czy nawet członków władz KNP nie można doczekać się jakiegoś AMA o programie tej partii:
http://www.wykop.pl/wpis/6598088/knp-krul-korwin-neuropa-mam-czekac-na-te-100-pytan/
można tylko oglądać 'w kółko' masakracje Krula na jakiś filmikach YT, które są podsumowywane 'ale masakra' 'ale masakra' i ew. 'ale masakra' - a dyskusji programowej z KNP jest dosłownie ZERO :)
@RageKage: Rozumiem, że prowadzisz korespondencje mailowom
@LibertyPrime: nie zawsze mailowo, ale tak - mimo największej internetowej dostępności kandydaci KNP wykazują się największą 'merytoryczną' niedostępnością dla wyborcy
z ciekawostek powiem, że Pani Profesor Zyta Gilowska - w czasach gdy była posłanką - była nawet uprzejma do mnie zadzwonić w odpowiedzi na mojego maila :)
już zupełnie serio - nie uważasz, że to deko dziwne, że przy tej ilości JKM-spam / KNP-spam nie dorobiliśmy się oficjalnego AMA z kimś z KNP? :)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@cu0_: A oni mają taki program? Nie, nie mają więc nie pieprz głupot. Programy to bolączka większości partii w Polsce.
Programy to nie bolączka tylko obowiązek partii która celuje w wyborcę oświeconego tj takiego ktory rozumie przekaz wodza. Tylko ten przekaz musi być w jakiś sposób sklarowany, nie może powstawać na blogu i spotkaniach z sympatykami.