Wpis z mikrobloga

#neuropa

beka z kucy

http://www.wykop.pl/wpis/7665830/korwin-krul-jkm-4konserwy-bekazlewactwa-w-sumie-az/

tak bo faktycznie wszyscy unikają merytorycznej programowej dyskusji z KNP ;) dlatego KNP ma program na 4 zdania, z którego połowa nie trzyma się kupy... dlatego od miesięcy na wypoku jesteśmy 'masakrowani' znaleziskami typu 'Korwin słodzi herbatę' lub 'Korwin kroi chleb' - a mimo obecności na wypoku miliardów sympatyków KNP, członków tej partii, kandydatów do PE z list KNP czy nawet członków władz KNP nie można doczekać się jakiegoś AMA o programie tej partii:

http://www.wykop.pl/wpis/6598088/knp-krul-korwin-neuropa-mam-czekac-na-te-100-pytan/

można tylko oglądać 'w kółko' masakracje Krula na jakiś filmikach YT, które są podsumowywane 'ale masakra' 'ale masakra' i ew. 'ale masakra' - a dyskusji programowej z KNP jest dosłownie ZERO :)
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Najsmiesniejszy jest punkt z 'usunieciem skorumpowanych sedziow'' (kto bedzie decydowal, ktorzy sedziowie sa skorumpowani?) oraz punkt o powolaniu policji obywatelskiej, z ktorego wynika nieograniczony dostep do broni. Ale on tym nic nie pisza w swoim programie. Domysl sie sam lewaku, co tam korwin nabazgral
  • Odpowiedz
czy na tym portalu, czy mailowo, czy osobiście mam możliwość porozmawiania z przedstawicielami każdej partii i 90% z nich zrobi wiele żeby mnie przekonać do poparcia ich pomysłu, KNP napisało kilka zdań programu i ciągle słyszę o dawaniu szansy czemuś nowemu czy 'ten program jest najlepszy', ale im więcej takich tekstów i im więcej migania/zlewania tym bardziej przekonuje się, że nie warto KNP ufać...

@RageKage: Rozumiem, że prowadzisz korespondencje mailowom
  • Odpowiedz
Rozumiem, że prowadzisz korespondencje mailowom z przedstawicielami innych partii i oni ochoczo wyjaśniają Ci swój program a nikt z KNP Ci nie odpisuje?

@LibertyPrime: nie zawsze mailowo, ale tak - mimo największej internetowej dostępności kandydaci KNP wykazują się największą 'merytoryczną' niedostępnością dla wyborcy

z ciekawostek powiem, że Pani Profesor Zyta Gilowska - w czasach gdy była posłanką - była nawet uprzejma do mnie zadzwonić w odpowiedzi na mojego maila :)
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: a jakby inni nie odpisywali to byś nie miał nadziei? :)

już zupełnie serio - nie uważasz, że to deko dziwne, że przy tej ilości JKM-spam / KNP-spam nie dorobiliśmy się oficjalnego AMA z kimś z KNP? :)
  • Odpowiedz
@RageKage: Nie wiem. Ale nie sądzę by się bali "zmasakrowania". Po prostu zlewają wykop. A dlaczego, to już nie pytanie do mnie. Ja bym chętnie zobaczył AMA z politykami wszystkich partii, ale nie sądzę by to było możliwe.
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: Ja się zbytnio nie angażuję i nie jestem lewakiem tylko bardziej bym się nazwał centro prawicowcem, ale patrząc na brak konkretnego programu z konkretnymi liczbami,na to jak Korwin nie mówi nic konkretnego tylko opowiada co było zrobione źle i wymyśla co to on by nie zrobił (przecież równie dobrze ja mogę gadać takie rzeczy nie patrząc na realia) to naprawdę odechciewa mi się tego wszystkiego.Na początku uważałem KNP za
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: Nie chce mi się szukać czy PO ma taki program ale nawet jeśli nie ma to widać jak rządzą i jak dysponują środkami więc taki program w ich przypadku nie jest potrzebny.Taki program z tego co wiem ma PiS.Każdy się z niego śmieje bo jest absurdalny ale chociaż jest i ludzie mogą ocenić czy to jak będą rozdysponowane środki im odpowiada czy jednak nie.KNP ma tylko i wyłącznie filozofię
  • Odpowiedz
Ech chyba czas zainteresować sie Partią Libertariańską.

@cu0_: A oni mają taki program? Nie, nie mają więc nie pieprz głupot. Programy to bolączka większości partii w Polsce.
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: W którym miejscu napisałem ze oni mają jakikolwiek program? Nie rozliczaj mnie ze swoich domysłów.

Programy to nie bolączka tylko obowiązek partii która celuje w wyborcę oświeconego tj takiego ktory rozumie przekaz wodza. Tylko ten przekaz musi być w jakiś sposób sklarowany, nie może powstawać na blogu i spotkaniach z sympatykami.
  • Odpowiedz
@LibertyPrime: Człowieku olewam ciepłym moczem cały obecny sejm. Sprawa polega na tym ze ja chciałem zagłosować na korwina bo pomijając korwinizmy to o gospodarce czasem cos z sensem powiem no ale jak mam oddać na niego głos jeśli jego partia nie ma programu. Partia, która z polecenia korwina nie szuka głosów lumpenproletariatu a która jest bardziej stowarzyszeniem głoszenia myśli SzP Janusza niż partią bo, uwaga uwaga, nie ma programu. Oddanie
  • Odpowiedz