@virgola: Po jednym screenie nie jestem w stanie wydedukować czym sie ktos zajmuje, ale kobieta nawet majac negatywna popularność zawsze z czasem moze zaczac sprzedawać zdjecia/filmy spermiarzom i zarabiac realnie. W sumie nie wiem czy to mniej czy bardziej upokarzajace niz mlm
@jegertilbake: Ale my wiemy na tagu, kto to jest. To jest Dominka Janocha działająca w grupie gamechangers, będąca członkiem piramidy iGenius, które to iGenius działa na zasadzie mlm.
@diarrhoea: dokladnie, juz chyba 10 konto gdzie widze ten post. To samo z ''mama mowila zebym nie inwestowala w krypto, wrzucilam 10k a teraz mam 8'' - chodzi o to, zeby ludzie udostepniali, podbija jej to zasiegi i pozycjonowanie postow, a pozniej bedzie wrzucac kolejne filmiki jak wychodzi ze sklepu prada w podrobionych klapkach
@o__0 nie ominął, teraz większość tak pisze właśnie po to żeby im komentować i oglądać a na innych filmach w profilu linki, polecajki itd etc, zgłaszajcie się, będziemy zarabiać :D biznes się kręci.
@highsky: W pewnym sensie jest to genialne. Ludzie z powyżej 80 IQ będą to repostować, żeby się nabijać, dzięki temu ten materiał dotrze do szerszego grona grupy docelowej, czyli ludzi niepełnosprawnych intelektualnie. I piszę to nieironicznie, tacy ludzie też są aktywni w internecie, społecznościówkach i można je łatwo naciągnąć na takie rzeczy.
To trochę podobna filozofia, która jest stosowana w mejlach z nigeryjskim księciem - celowo są pisane w tak
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@o__0: obie opcje są równie prawdopodobne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: image
PobierzTo trochę podobna filozofia, która jest stosowana w mejlach z nigeryjskim księciem - celowo są pisane w tak
W jaki sposób? Nie ma ani jej nicku na insta, ani żadnego linku, ani jej mordy xD