Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +14
Jest nowy sposób na w--------e sąsiada z Teslą ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tesle mają Sentry mode czyli coś a'la wideorejestrator uruchamiający się przy wykryciu ruchu. Zazwyczaj przez noc zużywa to 10-15% baterii. Ale jak zaczniesz chodzić dookoła auta to zużyje o wiele więcej bo częściej się uruchamia.
Więc buty w dłoń (znaczy na nogi) i gdy sąsiad stoi na parkingu bez podpiętej ładowarki pospaceruj sobie nocą a rano
Tesle mają Sentry mode czyli coś a'la wideorejestrator uruchamiający się przy wykryciu ruchu. Zazwyczaj przez noc zużywa to 10-15% baterii. Ale jak zaczniesz chodzić dookoła auta to zużyje o wiele więcej bo częściej się uruchamia.
Więc buty w dłoń (znaczy na nogi) i gdy sąsiad stoi na parkingu bez podpiętej ładowarki pospaceruj sobie nocą a rano

ZygmuntJedyny +55

Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie p-------a. Już nie chciałem nic mówić przy nim, ale niesmak pozostał.
Wyobrażacie być w takim związku? Wy macie pracę, jakieś problemy poważne, a wasza partnerka, ma problem, bo niezapowiedziana kartkówka z historii czy koleżanka taką samą bluzkę założyła do szkoły xD
Ja sam mam młodszą o 4 lata partnerkę, ale zacząłem sie z nia spotykać jak pracowała normalnie i kończyła magisterkę, a nie szykowała się do matury
Szanujcie się niebiescy i różowe
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
@technojezus: dokładnie, sam mam ponad 30 i minimum wielu u różowej to 18! Szanujmy się!
@arysteasz: Ale co
@technojezus: pewnie na gugu gaga ja wyrwal
@technojezus: nie jest, ale nie jest to też optimum społeczne.