Wpis z mikrobloga

Ostatnio spotkałem starego znajomego ze szkoly. Gość 29 lat, ogarniety, dobra praca, tam gadka szmatka, temat zszedł na nasze różowe. Pokazuje mi swoją, atrakcyjna kobieta i ja się pytam ile ma lat, a ten, że 21 xD. Niby nic, ale chłop nornalnie jest z nią jak miała 17 lat i sam się jeszcze mi tym chwalił

Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie p-------a. Już nie chciałem nic mówić przy nim, ale niesmak pozostał.

Wyobrażacie być w takim związku? Wy macie pracę, jakieś problemy poważne, a wasza partnerka, ma problem, bo niezapowiedziana kartkówka z historii czy koleżanka taką samą bluzkę założyła do szkoły xD

Ja sam mam młodszą o 4 lata partnerkę, ale zacząłem sie z nia spotykać jak pracowała normalnie i kończyła magisterkę, a nie szykowała się do matury

Szanujcie się niebiescy i różowe

#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazpodludzi
  • 259
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@technojezus: Ale pucujesz sie o sponsoring i pucujesz. C--j cie to właściwie obchodzi? Jak starszego faceta stać żeby 'być' z 17-19 latką i normalnie żyć czyli właśnie jakieś wczasy czy wyjazdy płacone z jego kieszeni to co ci do tego? Zazdrościsz czy o co chodzi? Facet znajduje młodszą laskę, może sie faktycznie dogadują, znam takie pary, a może to jej sugardaddy. W obu przypadkach obie strony wiedzą w co wdeptują.
  • Odpowiedz
@technojezus ja p------e, ogolnie sie zgadzam, ze roznica spora jak na ten wiek ale jak zaczales wyskakiwac do innych „a sponforujesz?” To zobaczylem takiego sepleniacego szczyla z tagu przegryw xD nawet jak sponsoruje, to c--j Ci do tego, moze mu to odpowiada bo woli zaplacic za oboje i spedzic fajnie wakacje niz jechac samemu albo wcale. Zwiazek dwojga ludzi to nie bilans zyskow i strat ale jak musze Ci to tlumaczyc
  • Odpowiedz
Ty @technojezus nie wpadłeś może na pomysł, że skoro tyle osób jest w podobnych związkach od lat, i piszą tutaj o tym oficjalnie, to może istnieje niemała możliwość aby takie związki po prostu działały i rokowały na przyszłość? Dopuszczasz to do swojego zabetonowanego łba?
  • Odpowiedz
@technojezus: mój kumpel jest lepszy, poznał 17sto letnia dziewczynę jak on miał 35lat, z poprzedniego związku miał córke 9 lat, teraz ta młoda kobieta ma 23 lata i urodziła już mu dwójke dzieci i sobie żyją w małżeństwie byłem świadkiem na ich ślubie😁
  • Odpowiedz
@arysteasz: Fotografem jestem amatorskim, robiłem sesje portretowe i fashion dla dziewczyn. Oczywiście z zamiarem podbijania do nich xD Łączny wynik zakończony sukcesem to dwie 22- latki, dwie 18-latki, jedna 20 (z nią jestem).
  • Odpowiedz