Aktywne Wpisy

vieniasn +92
to jest wręcz niesamowite jak część normictwa podąża za trendami wszelakimi jeszcze niedawno każdy nosił north face teraz doszły do tego czapki arcteryx no jakby od jednego szablonu ich klepalii

jmuhha +23
Wytłumaczy mi ktoś jak kiedyś na wsiach z jednej pensji budowali takie chaty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000019752
Pobierz

Moja dziewczyna zmieniła stanowisko na którym szkoli ją manager, który ją wybrał. Wszystko się zapowiada dobrze, ona jest zadowolona z nauki, ale jest coś co mnie zaniepokoiło. Smieszkowala, że kilka razy przejechał jej po ramieniu, ale podobno to miało stworzyć rozładowanie atmosfery, bo chłop był spięty przy niej. Nie uznała tego za nic dziwnego.
Ją nie wiem czy sobie coś wmawiam czy coś, ale dla mnie taki dotyk nie jest normalny.
Może to ma zastosowanie w ustaleniu hierarchii? Może po prostu ludzie tak chcą zmniejszyc dystans jak są bardzo spięci?
Może ktoś to stosuje?
#praca #pracbaza #pytanie #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 1546973652775 (1)
PobierzZ drugiej strony ona mówiła, że on czasem coś tam wspomina o żonie i dziecku, więc może nie jest takim typem, który by odwalał jakieś krzywe akcje xD
Nie pocieszacie.. dziewczynie ufam i wiem, żeby mnie nie zdradziła xd
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
@mirko_anonim: ładnie sobie oczy mydlisz xD to jej menago jak będzie chciał może łatwo ją owinąć wokół palca tak że sama nie będzie wiedzieć kiedy to "zdrada" xD