Wpis z mikrobloga

Jak zawsze najwięcej o cnotach i wstrzemięźliwości mówią przedstawiciele najbardziej puszczalskiej i łatwiej płci xD

skąd przy tym gównie 64 plusy ja się pytam.

@SHOGOKI: Bo uga buga Polki złe, mati widzimy mem o złych Polkach dajemy plus, mniej więcej stąd.
  • Odpowiedz
skąd przy tym gównie 64 plusy ja się pytam

@SHOGOKI: Farmy mające za zadanie szerzyć degenerację, bo każdy normalny człowiek który jeszcze nie zwariował od tego ścieku jest już znudzony tym p----------m w kółko o p0000lkach i jak to żadna dziewczyna nie chce prawilnego polskiego mirka mireczka bo idzie w tango z Mokebe.
  • Odpowiedz
@fff112: a jaki to odsetek? Tak pytam z ciekawości, bo nie słyszałem, ani nie czytałem jakichś badań na ten temat, więc z chęcią się dowiem.
  • Odpowiedz
@kaminarii: Łee, łee, chady, oskarki, julki, zamki i klucze, szczęki, rozwiązłość, hipergamia, łobuzy, jak z generatora przegrywów, idealnie się wpisałeś. Odstaw ten portal i przestań wyciągać wnioski o świecie na podstawie zmyślonych historyjek podobnych frustratów, może jeszcze będzie dla ciebie jakiś ratunek.
  • Odpowiedz
To jacy puszczalscy są faceci przeszło do mainstreamu już dawno, więc bardzo dobrze, przynajmniej się wyrównało ʕʔ

@pianinka: Nic się nie wyrównało bo facet to facet a baba to baba i to on zazwyczaj się stara. Nie znasz podstawowych ról społecznych różowy móźdżku...
  • Odpowiedz
A dlaczego decyduje? Bo P0lak jest tak łatwy i pójdzie z każdą. Obarczanie innych za swoje puszczalstwo.

@niebieskatrytytka: Tak sobie tłumacz karynko... normalni faceci bezwartościowy plastik omijają z daleka. Nie wystarczy że jesteś i masz tzipę xD
  • Odpowiedz