Aktywne Wpisy

Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: R3vvYW2nkEhdxGl6F6AVhq1IVVprAPJa
Pobierzfaceci oczywiście nie lepsi, ale nie o tym gadamy
@SHOGOKI: Bo uga buga Polki złe, mati widzimy mem o złych Polkach dajemy plus, mniej więcej stąd.
@SHOGOKI: Farmy mające za zadanie szerzyć degenerację, bo każdy normalny człowiek który jeszcze nie zwariował od tego ścieku jest już znudzony tym p----------m w kółko o p0000lkach i jak to żadna dziewczyna nie chce prawilnego polskiego mirka mireczka bo idzie w tango z Mokebe.
@SHOGOKI: @pianinka: Bo żyjecie pewnie w swoim zamkniętym idealnym świecie, lub takim który był jeszcze 20 lat temu. Aktualnie ogromna ilość kobiet ma wyprane mózgi socjalami, uważa je za prawdę objawioną, jedyną drogę którą trzeba podążać. Wszystkie normalne kobiety 'wychodzą' z rynku matrymonialnego praktycznie od razu, po średniej-technikum takie kobiety mają już raczej partnera. I jest też ich coraz mniej. Pozostają te które chcą się wiecznie bawić, uważają każdego nie polaka za egzotykę która jest 100% lepsza od tubylców. Nie bez powodu normiki 'wabią' kobiety na udawanie kogoś z zagranicy i im się to udaje. Nie bez powodu mamy opinię burdelu europy. Poszperajcie po forach erotycznych, tematycznych o s--s-podróżach, ludzie są zgodni że tutaj jest kompletny easy mode XD
W międzyczasie zwykli, normalni faceci nie mogą znaleźć partnerki bo są gardzeni przez to że nie są minimum 7/10. Depresje, samobójstwa, coraz większa presja środowiska. Jest
źródło: 1552246982139073
Pobierz@kaminarii: A dlaczego decyduje? Bo P0lak jest tak łatwy i pójdzie z każdą. Obarczanie innych za swoje puszczalstwo.
Masz jakąś niezdrową fiksację na temat 'próby' udowodnienia jakieś bzdury na temat łatwości polaków xD
Fun fact - nie tylko w PL 'rynek' matrymonialny idzie łeb na szyję i wygląda to podobnie jak wcześniej napisałem w
Tylko wnioski mam wyciągnięte na podstawie zwykłego życia społecznego, mając aktualnie ponad 30 lat, na wykopie aktywny z jakieś pół roku, trafiłem tutaj ze względu na to co właśnie widzę,
@pianinka: Nic się nie wyrównało bo facet to facet a baba to baba i to on zazwyczaj się stara. Nie znasz podstawowych ról społecznych różowy móźdżku...
@niebieskatrytytka: Tak sobie tłumacz karynko... normalni faceci bezwartościowy plastik omijają z daleka. Nie wystarczy że jesteś i masz tzipę xD
@kaminarii: