Wpis z mikrobloga

#iwonawieczorek

Ja to jestem ciekaw jednego, dlaczego Piotrek kinda słyszał że niby Adria krzyczy nad ranem….😂Iwona Iwona …alibi Piotrka w dzień zaginięcia ….. wyjazd na pogrzeb? Czyj??💀 druga sprawa gdzie się podziała siostra Iwony dlaczego ja wywieziono do dalszej rodziny ??

I na tym zayebanym monitoringu nigdzie nie widać Iwony …….. tam jej nie ma ! To nie ona !

I trzecia sprawa jedyny monitoring jaki ją widział jest w tym yebany krzywym zapleśniałym starym domeczku !

Tam była ostateczna rola 🙋🏻

I taka wisienka na torcie …. Matka Iwony brała zawsze leki na sen żeby mieć twardy sen bo jak sama mówiła w wywiadzie nie jednym artykule że ma problemy ze snem … a wiemy doskonale wszyscy jak działają leki nasenne , resztę sobie połączcie kropki …… proste jak yebanie ta sprawa wygląda …
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OmeGa1: przeczytałem wszystkie jego artykuły i komentarze zamieszczone do tego
I powiem wam że chłop ma rację i zajmuje się tym jak widać na blogu od kąd praktycznie Iwona zaginęła miesiąc po zaginięciu zaczal wrzucać posty i rozmyślenia na jej temat
  • Odpowiedz
@OmeGa1: bo policja zaczela monitoring zabezpieczac po 2 mcach, jesienią xD.
monitoring zwykle sie po 5-7 dniach nadpisuje, szczegolnie w 2010r.
  • Odpowiedz
Piotrula słyszał albokrzyk Adrii ,jak Adria widzi że Iwona idzie do auta i chciała jej jeszcze pomóc, albo to wołają Iwonę z auta które czekało, a ona ich nie widziała i chciała iść do domu
  • Odpowiedz