Aktywne Wpisy

FejsFak +51
Ciekawe czy w tym obsranym kraju kiedyś się coś zmieni i od października do kwietnia nie będzie śmierdzieć powietrze? #stepujacybudowlaniec #smog #polska #europa #czystepowietrze
źródło: Screenshot_20251002_222015
Pobierz
Larsberg +1
Kojarzycie typa co się nazywa Zagrajnik?
Jego filmów nie da się oglądać. Ma jakieś ADHD i n--------a 1000 słów na minutę. Kiedyś jeszcze dało się posłuchać jego recenzji ale z każdym kolejnym filmem gadał coraz szybciej i szybciej a teraz jest bardziej męczący niż reklamy na YouTube.
#kiszak
Jego filmów nie da się oglądać. Ma jakieś ADHD i n--------a 1000 słów na minutę. Kiedyś jeszcze dało się posłuchać jego recenzji ale z każdym kolejnym filmem gadał coraz szybciej i szybciej a teraz jest bardziej męczący niż reklamy na YouTube.
#kiszak
źródło: temp_file4438824287966107673
Pobierz

@Dofnfkxkvmfns: Czyli oczerniasz polski mundur.
Większość prokuratorów wojskowych to żołnierze.
Wiem, co mówię, bo sam miałem sprawę.(umożone)
https://www.prawo.pl/prawo/uzycie-broni-palnej-na-granicy-wymaga-zmiany-przepisow,527257.html
nic tym zolnierzom nie zrobia, bo podejdzie sie indywidualnie do sprawy, ale kazde naruszenie tych przepisów musi byc rozpatrzone.
no i dobrze, przepisy sa do zmiany, bo granica to granica, ale obecne nalezy respektowac.
To jest mój osobisty wysyrw do tego jak funkcjonuje to państwo xD gwarantuje ci ze nie takie gowna się nie rusza w prokuraturze i nawet
@walenty-merkel:
Jakieś źródło? Bo Onet pisze o żołnierzach.