Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +59
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie
źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz

Obczajcie ze sytuacja miała miejsce parę tyg temu. Atak nożem jakiś tydzień temu. Żołnierze bali się używać broni przez prokuratorski i sądowniczy beton... również beton w armii. Nie winiłbym tu kamysza, choć watpie by nie wiedział.
#granica #bialorus #ukraina #wojna
@Dofnfkxkvmfns: Czyli oczerniasz polski mundur.
Większość prokuratorów wojskowych to żołnierze.
Wiem, co mówię, bo sam miałem sprawę.(umożone)
https://www.prawo.pl/prawo/uzycie-broni-palnej-na-granicy-wymaga-zmiany-przepisow,527257.html
nic tym zolnierzom nie zrobia, bo podejdzie sie indywidualnie do sprawy, ale kazde naruszenie tych przepisów musi byc rozpatrzone.
no i dobrze, przepisy sa do zmiany, bo granica to granica, ale obecne nalezy respektowac.
To jest mój osobisty wysyrw do tego jak funkcjonuje to państwo xD gwarantuje ci ze nie takie gowna się nie rusza w prokuraturze i nawet
@walenty-merkel:
Jakieś źródło? Bo Onet pisze o żołnierzach.