Aktywne Wpisy
synadama +66
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.

źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz
Nacho_Libre +3
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/polscy-zolnierze-zakuci-w-kajdanki-na-bialoruskiej-granicy-w-wojsku-wrze/kv2w39q
#wojsko #wojna #wojskopolskie #granica #zalesie #afera
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzdlatego głosuję na konfę w niedzielę
Komentarz usunięty przez moderatora
Krytykujesz prokacapskość ale nie rozumiesz, że antykacapskość ma swoją cenę. Choć tę cenę widzisz na granicy białoruskiej.
Pretensje miej do polityków antykacapskich którzy ignorują fakt, że kacap odpowiada na ich działania. Udają, że wojny hybrydowej nie ma. Że, naszym ludziom na granicy nic nie grozi.
Ja takiej polityki państwa nie chcę. Niech nasi politycy dogadają się z kacapią i zakończmy temat kryzysu na granicy jeśli nie chcemy strzelać do
*tak, wiem jakie to jest zrodło, ale musze przyznac ze zgadzam sie co do słowa z dzikim, bo temat granicy jest dość oczywisty, albo chociaż powinien być
@Hary_551: wierzysz w to co piszesz? Żyjemy w kraju, gdzie nawet policjant nic nie może, bo za o-------e chwasta w obronie własnej pójdzie w pasiaki. Mój ojciec był policjantem i w 99% sytuacji, nie możesz nic zrobić, bo musisz przestrzegać śmiesznych "procedur" - gdzie w agresywnego sebiksa zamiast
Nie ma pozwolenia na samowolne strzelanie, w wojsku są reguły xd