Aktywne Wpisy

Iudex +106
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +245
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

![[Wideo] Motocyklista wjechał prosto w pieszego pomimo dożywotniego zakazu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/42fe429295ffc869d358a9a19a3b7db68d5a4e45960b7da0dcd46232a4c05a0a,q80.png)
Komentarz usunięty przez autora
@Archaniol_bo_rzyga_bryje: Jest zupełnie przeciwnie, to zazwyczaj ludzie, którzy żyją w luksusie i wespną się na szczyt piramidy Maslowa zaczynają mieć takie rozkminy, z tego wziął się cały Buddyzm.
ale można przejść przez nie uśmiechając się, brać co los dał i walczyć z tym co dał
opcja pogodzenia się z bezsensem życia sciąga tylko w dół, bo własnie doprowadza do takiego myślenia, że nie warto bo po co
tym sposobem, nawet to życie, jeśli warte by było tylko przeżycia, nie ma sensu, bo nawet to nie zaistniało
z biologicznego punktu widzenia- żyjemy po to, żeby
@mirko_anonim: niewiedzy wobec czego? Że takie sobie życie s---------e stworzyłeś? Noże właśnie ty jesteś tym głupcem
@mirko_anonim: ale w sumie co cię obchodzi jakiś wszechświat czy setki pokoleń przed tobą? skup się nad tym na co masz jakiś wpływ
Szczęście to kwestia podejścia.
„To live is the rarest thing in the world” - może mniej znany cytat, ale także autorstwa Oscara Wilde'a.
Ładni ludzie mają lepsze życie - udowodnione naukowo.
Wobec bezsensu życia. Czytać nie umiesz?
Sam