Aktywne Wpisy

MLeko29 +890
Dzień dobry i dobranoc
źródło: 1000064542
Pobierz
luke-mat +210
Święta się zbliżają, a więc wożenie rodziny samochodem.
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierz

źródło: temp_file6692097693137488874
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@sudosu-: Czy ja wiem, na rynku świń podobno dalej dramat.
To pieśń przyszłości, gdy będziemy androidami z aluminium i tytanu
a) na 99.9% nigdy nie schudnie, za to najprawdopodobniej przytyje
b) jeżeli doprowadziła się do takiego stanu to jest nieporównywalnie bardziej pier$#@nięta i zaburzona niż przegrywy oglądające patostreamy
c) będąc tak ulanym ma większe problemy ze zdrowiem, snem, energią, generalnie ze wszystkim, niż jakikolwiek przegryw.
Także idź opowiadać swoje bajeczki frajerom którzy w nie uwierzą.
@Miguelos: Brak lochy >>>>>>>>>>>>>>>> Gruba locha >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> samotna matka
Same ogolniki nie poparte niczym, to mi zarzucasz bajeczki. No ale zagram. Troche daleko idace stwierdzenie, ze grubasy sa bardziej zaburzone niz idioci i przegrywy. Biorac pod uwagę ze w zachodnio europejskim społeczeństwie 1/3 dzieci i 2/3 sa klasyfikowane jako otyłe - oczywiscie można sie spierać jak jest klasyfikowana dziewczyna ze zdjecia, ale dyskusja i komentarz odbywa sie w stosunku do posta brak lochy > gruba locha - chyba wyolbrzymiasz