Aktywne Wpisy

solejukowski +32
źródło: 1000081723
Pobierz
MateMizu +139
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz

Niezbyt rozumiem dzisiejszy świat.
Dlaczego teraz wszystko się uważa za zdradę partnera?
O nie, ktoś komuś wysłał emotkę serduszka, czuję się zdradzany!
Ktoś komuś polubił post na Instagramie, a to już mikro-zdrada! xD
Przecież to jakieś absurdalne.
Tak naprawdę dla normalnych ludzi dealbreakerem w związku to zdrada fizyczna oraz emocjonalna i tu poprzez emocjonalną mam na myśli, priorytetyzowanie kogoś innego niż partner, wkładanie więcej energii w kontakt z tą osobą niż w nasz związek i utrzymywanie takiego stanu przez długi okres czasu.
I tak, wiem, że zaraz zlecą się osoby co napiszą, że zdrada to ustalenia między partnerami i nie łamanie ich.
W takim razie ludzie "zdradzają" się w najmniejszych sprawach na codzień, które wybaczają i które można wypracować rozmową.
#zwiazki #takaprawda #zdrada #relacje
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Linnior88: sprawdź dokładnie, post pisany przez kobietę ¯\(ツ)/¯