mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Człowiek po ciężkim dniu w pracy wraca do domu , robi zakupy, robi obiad, kąpię psa, zajmuje się dzieckiem, spełnia wszystkie zachcianki od podania wody do łóżka po inne wymysły, kładzie dziecko do spania a na koniec dnia kiedy od rana do wieczora na pełnych obrotach odpowiedziałem na jakieś mało istotne pytanie bez uśmiechu to słyszę, że jestem jakiś naburmuszony i księżniczka nie będzie się już na koniec dnia odzywać tylko idzie spać. Z jednej strony spokój , z drugiej strony brak jakiejkolwiek wdzięczności w małżeństwie. Czuję się jak frajer, sługa. Idę na siłownię dać upust złości. Musiałem się wygadać. Ostrożnie dobierajcie żony. Taka rada ode mnie. #zwiazki

─────────────────────

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

8
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
B.....l
B.....l
@mirko_anonim: taka księżniczka musiała być ksiezniczkowata wcześniej ale Tobie to wtedy nie przeszkadzało. Ba, być może Tobie się mogło nawet podobać. A teraz żale.
23
AnonimoweLwiatko
@mirko_anonim: Widziały gały co brały ( ͡° ʖ̯ ͡°)
10
mirko_anonim
Anonim (nie OP): >Czuję się jak frajer, sługa.

@mirko_anonim: czujesz się bo nim jesteś. dobieranie żony to jedno, ale wy sami zachowujecie się jak niewolnicy, a potem dziwicie się że żona wami gardzi i jej tzipa jest sucha.

─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
5
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Ale wdzięczności za co? Że ugotujesz obiad, wykąpiesz dziecko i wyprowadzisz psa? A to nie są czasem normalne obowiązki każdej ze stron? Przecież nikomu nie pomagasz, żeby ci miał być wdzieczny, tylko wykonujesz swoje obowiązki, norma. A jak żona ugotuje obiad, zrobi zakupy, pomyje naczynia to okazujesz jakąś wdzięczność i sypiesz podziękowaniami?

────────────────
3
not_me
not_me
@mirko_anonim: No to po co to robisz? Chyba, że Twoja żona nie może chodzić, wtedy to mocno zmienia postać rzeczy, aczkolwiek samemu to raczej cieżko ogarnąć i raczej opiekun by się przydał.
2
S.....k
@mirko_anonim: przykre. powiedz jej, że czujesz że nie docenia tego co robisz. że masz wiele na głowie, a to jak się do Ciebie odnosi sprawia Ci przykrość. bez zbędnych emocji, bez zwrotów "Ty to zawsze". jeśli będzie miała w dupie to, jak się czujesz - wtedy chociaż wiadomo z kim masz do czynienia. swoją drogą, żona ma jakieś problemy np. zdrowotne?
2
stepienz13posterunku
@mirko_anonim: W związku trzeba ustalić kto jest szefem na samym początku, wy ustaliliście że ona rządzi więc się teraz nie dziw. Baby nie mają szacunku do słabych facetów.
2
lubiejescfrytki
@mirko_anonim: Ehh, no to czujesz się jak większość polskich żon. Nikt im za nic nie dziękuje, a na koniec mąż się jeszcze obraża. Biały kruk wśród mężczyzn...
1
u.....4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
stepienz13posterunku
taka księżniczka musiała być ksiezniczkowata wcześniej ale Tobie to wtedy nie przeszkadzało. Ba, być może Tobie się mogło nawet podobać. A teraz żale.

@BozenaMal: Widocznie słuchał twoich rad z innych twoich postów i nie trzymał baby krótko, to teraz ma.
0
Dietetyq
Dietetyq
Czuję się jak frajer, sługa. Idę na siłownię dać upust złości. Musiałem się wygadać.

@mirko_anonim: jeśli się nim czujesz, to może nim jesteś?

co robisz dla siebie? po co tyle robisz DLA NIEJ - tj. czy ona jest autentycznie wdzięczna, że się poświęcasz czy traktuje to jak standard i coś jej
0
programista15cm
@mirko_anonim: bo jesteś frajerem i sluga. To co opisałeś jest w przed ostatnim rozdziale książki "sukces w relacjach międzyludzkich"
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Zachowujesz się jak baba co robi ciche dni, zamiast wytłumaczyć że czujesz się ja kkoń wyjebbbany po oraniu.

─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): romantyzmu w twoich działaniach nie ma
Babki zawsze chcą romantyzmu

─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Żona pracuje?

Ewentualnie ile razy więcej od niej zarabiasz?

Bo wyżej już padły spermiane różowe argumenty że pewnie sam nie okazujesz "wdzięczności".
0