Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +170
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +1

LISTA SERIALI
Star Trek: Następne pokolenie - Star Trek: The Next Generation
Twórcy: Gene Roddenberry
IMDb: 8.7/10
https://www.imdb.com/title/tt0092455/
https://upflix.pl/serial/zobacz/star-trek-the-next-generation-1993
Gatunek: S-F, dramat, akcja
Akcja serialu rozgrywa się w XXIV wieku. Jest to długo oczekiwany następca serialu z 1966. Pod dowództwem kapitana Jeana-Luca Picarda zupełnie nowy Enterprise NCC 1701-D wyrusza na odległe planety w poszukiwaniu nowego życia i dociera tam, gdzie nikt wcześniej nie dotarł.
Czy polecam? W tamtych czasach to był jakościowy serial i myślę, że wiele nie stracił. Przytaczam pierwszy serial z tego uniwersum, który widziałem (i Wy pewnie też). Jest ich sporo, nie wszystkie seriale widziałem i wolę nie wychodzić na pseudo eksperta, bo po prostu nie ogarniam całego uniwersum. Mam nadzieję, że rozwinie się ciekawa dyskusja o jakości różnych seriali Star Trek, bo nie będę rozwijał tego tematu o kolejne tytuły (Voyager, Deep Space 9, Discovery, Picard…). Lubię franczyzę ale nie jestem fanatykiem, raczej na zasadzie, nie ma nic ciekawszego do oglądania a mam ochotę na SF to wtedy jest odpowiedni czas dla ST. Zatem w wakacje pewnie przysiądę do Star Trek: Strange New Worlds, bo słyszałem sporo dobrego o tym prequelu do oryginalnej serii.
źródło: startrek
Pobierzźródło: image
Pobierz@WLADCA_MALP: Właśnie sobie powtarzam cały serial od początku. Strange New Worlds tez jest niezły.
@troloslaw: w temacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: a-kto-to-przyszedl-pan-maruda-niszczyciel-dobrej-zabawy-usmiechow-dzieci
Pobierz