Aktywne Wpisy
meltdown +201
Jeśli masz kompa z prockiem i7 7. generacji, to zdaniem Microsoftu w 2025 powinieneś wywalić go na śmietnik, ponieważ nie obsłuży Windowsa 11, a Windows 10 przestanie być wspierany. Super ekologia, #!$%@? miliony komputerów.
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Lewusx +116
Kiedyś miałem boże ciało, teraz mam prawie 2 boże ciała.
69kg vs 124kg.
2019 vs 2024.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
69kg vs 124kg.
2019 vs 2024.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale prawdopodobnie nic prócz lekkich poparzeń mu nie będzie.
Jeśli ktokolwiek z was zna kogoś w tych okolicach, może ktoś coś widział...
Tracę wiarę w ludzi...
#krakow #patologiazewsi #patologiazmiasta
@zenon_z_chorzowa1: tak, wymyśliłem sobie te argumenty - na tym właśnie polega argument. Fujarę też noszą debile - co nie znaczy, że przez analogię każdemu trzeba zakazać posiadania fujary. Co do Twojego argumentu - może jeszcze zakazać posiadania noży, widelcy, czy sztycy od siodełka rowerowego?
@zenon_z_chorzowa1: Noszę gaz pieprzowy od wielu lat. W aucie mam pałkę teleskopową, a w domu mam rewolwer czarnoprochowy. Nigdy nie użyłem (nawet nie wyciągnąłem) żadnej z tych rzeczy przeciwko innej osobie ani zwierzęciu. To jak ubezpieczenie, masz, ale liczysz, że nigdy go nie użyjesz. Zatem jestem nienormalny
@weeego: to była zaplanowana akcja, ofiara i napastnik się znali, policja nie podała szczegółów, ale od znajomych z okolicy słyszałem, że ofiara to patolka, a napastnik to gnębiony przez "kolegów" gówniarz.
@Amikamamy: mnie potrącił na chodniku (!) instruktor nauki jazdy z kursantem na pokładzie. Dlaczego? Zwróciłem uwagę, że kazał zaparkować dziewczynie (kursantce) na chodniku zajmując jego całą szerokość, bo chciał wyskoczyć do pobliskiej piekarni po bułeczki. Kazał kursantce się przesiąść i we mnie wjechał. Bagiety powiedzieli, że to celowe działanie to mogę sobie z powództwa cywilnego zgłaszać do sądu.