Aktywne Wpisy

nieocenzurowany88 +140
Wypadek z wczoraj w miejscowości Ługwałd. Dwie osoby z czterech podróżujących nie żyją, reszta w szpitalu. Na uwagę zasługuje fachowość udzielonej pomocy przez nagrywającego
#polskiedrogi #wypadek
#polskiedrogi #wypadek

A330 +178

@WykopX: o to, że po "ArchDelux" od razu jest "5 min (...)", w znaczeniu "ArchDelux5 min temu".
PS
Fotkę dodałem przez CTRL+V dzięki informacjom z Twojego wpisu. (⌒(oo)⌒)
źródło: image
PobierzTo akurat wina jakiejś nakładki, której używasz. Napisz do autora, żeby poprawił.
Wykop nie wyświetla się w ten sposób. Data dodania oraz "via Wykop" jest domyślnie w osobnej lini, pod nickiem.
A sama treść wpisu jest pod avatarem, a nie obok.
Jakby co, polecam moją ;) https://userstyles.world/style/8419/wykop-x-style-3-blank
Pobierzźródło: image
PobierzZ ciekawości sprawdziłem. Tagów, ktorych obserwuje 10 lub więcej użytkowników jest na wykopie dokładnie...
SELECT COUNT(*) FROM "tags" WHERE "followers" >= '10'...
Jak tylko jest wrzucony na serwer to będzie tam do końca istnienia portalu. Mam w zakładkach jakoś obrazek z wykopu dodany w 2015 roku i mimo że wpis nie istnieje od 9 lat, obrazek nadal wisi na serwerze.
@WykopX: ciekawe, ale bardziej ciekawe, że na Twoim screen-shotcie są widoczne dwie spacje przed "via Wykop". xD
Nie wiem o jaką nakładkę może chodzić, bo nie pamiętam, abym taką dodawał (ani jak to się robi). Ale nie wykluczam, bo nowy wykop
@WykopX: ja p------e xD 16k i ładowanie jednego taga trwa 10 sekund xDDDDD
Magia.
źródło: temp_file4501683730860802571
Pobierztu nawet głupi elasticsearch by zdał robotę i miliony to on nie kosztuje, ehh
1. Na mobile pojawiał się popup po przytrzymaniu palca na nicku/tagu
2. Na desktop i mobile pojawiał się popup nawet jeśli ten nick/tag był w komentarzu.
3. Strona ze wszystkimi notatkami
4. Wygodniejsze wyswietlanie czarnej listy
5. Strony
Pobierzźródło: image
PobierzTeraz to nawet wpisy zostają po usunięciu konta jeśli ma się link do danego wpisu. XD
Pobierz