Wpis z mikrobloga

• 1
@johny-kowalski ~100 euro liczyłem jako całość, 2x 24 euro na pewno było (24 zapłaciłem na 1 bramce), kilka razy po 10 euro, w niektórych miejscach nawet nie wiem po ile bo ekran na bramkach nie działał.
Dałbym screenshota z aplikacji bankowej ale nie mogę go zrobić i też kwoty są inne bo przeliczało z euro na chf.

Trasa była z zurichu do wenecji i z wenecji do werony, potem zurich z
  • Odpowiedz
@open_or_die mój ziomal był w centralnych Włoszech jesienią, stołowali się w lokalnej restauracji gdzie było przystawka, 2-3 dania, deser i kawa za 18 euro do tego wino lokalne 5euro za litr. Do tego fajna kuchnia bo panie nie miały karty, po prostu dziś serwowały to a następny dzień już coś innego było. Do tego super atmosfera przy dużych rodzinnych stołach.
  • Odpowiedz
  • 1
@johny-kowalski robiłem taką trasę, momentami bramki były co kilkanaście kilometrów.

Z tego co mogę rozszyfrować z opłat to mam 21.28 chf za milano est, aspit direz entrata 3.42 chf, aspit direz uscita 2.82 chf, aspit milano nord 1.79 chf, aspitcomo 2.38 chf, aspit milano 11.32.

Resztę ciężko dopasowac do czegokolwiek, na pewno brakuje opłat z powrotu na autostradę gdy próbowałem ominąć korek na tunelu gotthard, brakuje też wjazdu na autostradę z
openordie - @johny-kowalski robiłem taką trasę, momentami bramki były co kilkanaście ...

źródło: 1000013225

Pobierz
  • Odpowiedz