Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Kurde nie chce mi się wychodzić z inicjatywą randek do #rozowepaski, nie chce mi się im poświęcać czas, pajacować, zapraszać na kolacje i inne tego typu badziewia. Tak samo nie raz myślę, że gdyby kobiety nie paliły, nie ćpały, nie chlały i były dziewicami w dniu ślubu, to był by to jakiś motywator, ale jest jak jest i mi się nie chce.

#oswiadczenie #takaprawda #zwiazki #demografia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie chce mi się wychodzić z inicjatywą randek do #rozowepaski, nie chce mi się im poświęcać czas, pajacować, zapraszać na kolacje i inne tego typu badziewia

@mirko_anonim: no to tego nie rób jak ci się nie chce :)
na co liczysz? że cię będę namawiał że może jednak wychodź z inicjatywą?

nie chcesz to nie, dla mnie luz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Nie kłam puchu marny. Nie byłby to dla ciebie żaden motywator. Nie ćpałam, nie piłam, nie paliłam, byłam dziewicą siedzącą po pracy w domu, dbałam o siebie, byłam szczupła, naturalna i co z tego. Mój były mnie nie szanował, wzdychał do tych rozrywkowych dziewczyn z Instagrama, co wszystkim się podobają. Ciężko było doprosić się o spotkanie, bo zawsze miał lepsze zajęcie, a jak już łaskawie przyjechał, to nawet
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to z kim Ty się zadajesz? XD znam mnóstwo kobiet co nie palą i nie ćpaja. Z alkoholem to gorzej bo jednak zawsze któraś choć lampkę wina wypije ale full abstynentki też są. Co do dziewic to gorzej bo jednak jak któraś ma chłopaka to Ci zawsze na to naciskają prędzej czy później a mało kto czeka obecnie z seksem do ślubu (ale to i mężczyźni i kobiety obecnie mieszkają
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak nie chcesz szukać sobie baby to przecież nie ma przymusu. Moja nie pije wcale, nie pali, a pierwszy raz mieliśmy razem. Nie wydaje mi się żeby to było coś nie do osiągnięcia u kobiety.
  • Odpowiedz
@user_no_4: w sumie to trochę tak... W momencie kiedy z góry zakłada się, że związek ma termin ważności i ta osoba nie jest na całe życie.
Wtedy faktycznie nic innego nie robisz, jak nabijanie komuś licznika, bo chcesz poruchać, pobawić się, a jak się znudzi to następna.
A naiwniaczki się na to łapią, bo nikt nie siedzi w głowie innej osoby i nie stwierdzisz, czy obietnica jest na serio czy
  • Odpowiedz
@moll: a tak wracając do treści...

Jako doświadczona kobieta, nie możesz jakoś ostrzegać młodych siks, że facet z dobrą gadką i spoko furką, to raczej słaba opcja na związek, bo tą spoko gadkę wytrenował na dziesiątkach ofiar?( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@user_no_4: a kto będzie starej raszpli słuchał? XD próchno zazdrosne i się nie zna... A on nie jest taki jak inni, a nawet jak jest, to ona go uratuje i zmieni, bo on potrzebuje pomocy, a jej miłość go uleczy.
Zaślepiona baba nie słucha
  • Odpowiedz