Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Kurde nie chce mi się wychodzić z inicjatywą randek do #rozowepaski, nie chce mi się im poświęcać czas, pajacować, zapraszać na kolacje i inne tego typu badziewia. Tak samo nie raz myślę, że gdyby kobiety nie paliły, nie ćpały, nie chlały i były dziewicami w dniu ślubu, to był by to jakiś motywator, ale jest jak jest i mi się nie chce.

#oswiadczenie #takaprawda #zwiazki #demografia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie chce mi się wychodzić z inicjatywą randek do #rozowepaski, nie chce mi się im poświęcać czas, pajacować, zapraszać na kolacje i inne tego typu badziewia

@mirko_anonim: no to tego nie rób jak ci się nie chce :)
na co liczysz? że cię będę namawiał że może jednak wychodź z inicjatywą?

nie chcesz to nie, dla mnie luz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Nie kłam puchu marny. Nie byłby to dla ciebie żaden motywator. Nie ćpałam, nie piłam, nie paliłam, byłam dziewicą siedzącą po pracy w domu, dbałam o siebie, byłam szczupła, naturalna i co z tego. Mój były mnie nie szanował, wzdychał do tych rozrywkowych dziewczyn z Instagrama, co wszystkim się podobają. Ciężko było doprosić się o spotkanie, bo zawsze miał lepsze zajęcie, a jak już łaskawie przyjechał, to nawet
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak nie chcesz szukać sobie baby to przecież nie ma przymusu. Moja nie pije wcale, nie pali, a pierwszy raz mieliśmy razem. Nie wydaje mi się żeby to było coś nie do osiągnięcia u kobiety.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gdyby babcia miała wąsy, byłaby dziadkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak całkiem serio, gdybyś miał poukładane w głowie to nie pisałbyś takich postów tylko zajmował się swoim życiem rodzinnym xD
  • Odpowiedz
@user_no_4: w sumie to trochę tak... W momencie kiedy z góry zakłada się, że związek ma termin ważności i ta osoba nie jest na całe życie.
Wtedy faktycznie nic innego nie robisz, jak nabijanie komuś licznika, bo chcesz poruchać, pobawić się, a jak się znudzi to następna.
A naiwniaczki się na to łapią, bo nikt nie siedzi w głowie innej osoby i nie stwierdzisz, czy obietnica jest na serio czy
  • Odpowiedz
@moll: a tak wracając do treści...

Jako doświadczona kobieta, nie możesz jakoś ostrzegać młodych siks, że facet z dobrą gadką i spoko furką, to raczej słaba opcja na związek, bo tą spoko gadkę wytrenował na dziesiątkach ofiar?( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@user_no_4: a kto będzie starej raszpli słuchał? XD próchno zazdrosne i się nie zna... A on nie jest taki jak inni, a nawet jak jest, to ona go uratuje i zmieni, bo on potrzebuje pomocy, a jej miłość go uleczy.
Zaślepiona baba nie słucha
  • Odpowiedz