Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +378

dream_big +4
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

Kurde nie chce mi się wychodzić z inicjatywą randek do #rozowepaski, nie chce mi się im poświęcać czas, pajacować, zapraszać na kolacje i inne tego typu badziewia. Tak samo nie raz myślę, że gdyby kobiety nie paliły, nie ćpały, nie chlały i były dziewicami w dniu ślubu, to był by to jakiś motywator, ale jest jak jest i mi się nie chce.
#oswiadczenie #takaprawda #zwiazki #demografia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: takie kobiety istnieją
A czy ty spełniasz te wymagania?
@mirko_anonim: no to tego nie rób jak ci się nie chce :)
na co liczysz? że cię będę namawiał że może jednak wychodź z inicjatywą?
nie chcesz to nie, dla mnie luz
@moll: takie mam na studiach.
@heniek_08: dlaczego uważasz, że ten wpis jest adresowany
@moll: ekonomiczny.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: bo tego od niego nie wymagałas, a reszta bzdur które napisałaś nie ma w tej kwestii znaczenia
@Kitku_Karola: ah ci zboczeni źli mężczyźni xd
Wtedy faktycznie nic innego nie robisz, jak nabijanie komuś licznika, bo chcesz poruchać, pobawić się, a jak się znudzi to następna.
A naiwniaczki się na to łapią, bo nikt nie siedzi w głowie innej osoby i nie stwierdzisz, czy obietnica jest na serio czy
az tak ambitnego wpisy nie zrobiłem aby taką sensowna odpowiedź dostać (ʘ‿ʘ)
Jak już wyjdziesz z szoku to miłego dnia i smacznej kawusi (。◕‿‿◕。)
Jako doświadczona kobieta, nie możesz jakoś ostrzegać młodych siks, że facet z dobrą gadką i spoko furką, to raczej słaba opcja na związek, bo tą spoko gadkę wytrenował na dziesiątkach ofiar?( ͡º ͜ʖ͡º)
Zaślepiona baba nie słucha