Wpis z mikrobloga

Mokotonalia 2024 - wie ktoś może jak rozwiązali problem hałasu w drugi dzień imprezy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyjaśnienie - Urzad dzielnicy Mokotow zorganizował Ursynalia czterech warszawkich uczelni na środku Mokotowa między blokami, a dokładnie na zaznaczonym terenie (_ ) Wczoraj na FB wydarzenia wisiała informacja, że limit osób 11 000 (!) został przekroczony i więcej nie wpuszczają (dziś post już zdjęty). W komentarzach mieszkańcy skarżyli się na hałas i radzili dzwonić na policję.
Teraz trwa finałowy dzień imprezy - na profilu Mokotowa niestety brak jakichkolwiek przeprosin/wyjaśnień, ale impreza odbywa się jak makiem zasiał ( ͡° ͜ʖ ͡°) Miała być nawet Maryla Rodowicz, ale chyba będzie unplugged grała... Ktoś może jest na miejscu i wie, jak to rozwiązali? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mokotow #warszawa #juwenalia #studia #pytanie
toznowuja - Mokotonalia 2024 - wie ktoś może jak rozwiązali problem hałasu w drugi dz...

źródło: mokotonalia2024

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@to_znowu_ja: widziałem taki filmik kiedyś na youtubie jakiś ruski żul to nagrał gdzieś w rosjii w nocy był jakiś potężny koncert a on stał gdzieś za miastem przy słupie i wajchę od prądu pociągnął prąd wyłączył ciemność i krzyki z tego koncertu pięknie ich uciszył
  • Odpowiedz
@to_znowu_ja: mieszkam ok 4 km od miejsca koncertu. N----------i wczoraj do samej nocy, było tak głośno że ni chu chu nie dało się spać. Dziś cichutko :) Dzięki za te info, na początku myślałem, że ten huk dochodzi z imprezy SGGW
  • Odpowiedz