Aktywne Wpisy

Szczurzeinteresy +143
#gotujzwykopem serniczek zrobiłam
źródło: IMG_7431
Pobierz
#inwestowanie #gielda Jako że posiadam pociechy i chciałem je trochę wyedukować to zrobiliśmy zabawę. Inwestujemy 100zl w wybraną przez córkę spółkę/instrument. Kulka spółek wybrałem ja, żadnych smieciuchów. Dostała 100zl od dziadka to idealny moment. Wybrała właściciela minecrafta.
Niestety musiałem obiecać że pokryje straty jeśli będą, bo był płacz że nie chce stracić pieniążków. Na wigilię otwieramy kopertę i sprawdzamy notowanie.
Jeszcze muszę syna przekonać, bo chciał krypto ale
Niestety musiałem obiecać że pokryje straty jeśli będą, bo był płacz że nie chce stracić pieniążków. Na wigilię otwieramy kopertę i sprawdzamy notowanie.
Jeszcze muszę syna przekonać, bo chciał krypto ale
źródło: IMG_6474
Pobierz

Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
źródło: 1000028025
Pobierzźródło: 1000028027
PobierzLudzie za mniejsze klitki płacą słono
@Anihilacja_entropii: Ale nie muszą wywalić 100k za remont. Przecież żeby to się opłacało musiałbyś mieć w umowie zapewniony na przynajmniej 5 lat stały czynsz albo zwrot kosztów remontu. Nie mówiąc o tym, że jesteś uwiązany do tego miejsca.
@Escalade: jest takie coś jak negocjacje i to jest kluczowe.
co do remontu, to jak ktoś lubi minimalizm to jak ktoś wyżej napisał, linoleum + malowani to niski koszt, zlew + łazienka jeżeli
źródło: obraz_2024-10-24_080945514
Pobierz