Aktywne Wpisy
g0blacK +326
Znalazłem fajną stronkę, gdzie można ściągnąć filmy, muzykę, albo gry i programy.
Nie będę płacił za jakieś Netflixy jak tutaj mam za darmo.
Polecam
#filmnawieczor #internet #poradnik #dobrerady #gry
Nie będę płacił za jakieś Netflixy jak tutaj mam za darmo.
Polecam
#filmnawieczor #internet #poradnik #dobrerady #gry
Moseva +205
Jak ktoś nie wchodzi na główną za bardzo, to warto zrobić wyjątek i wykopać to znalezisko, żeby podkręcić Małysza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jakieś mendy ukradły, skatowały na śmierć Strusia Zenka i jeszcze go zg*łcili. Grożą im za to jakieś śmieszne kary w stylu zakaz zbliżania się do osady w której przebywał ptaszek.
Warto nagłośnić, że nie ma przyzwolenia społecznego
Jakieś mendy ukradły, skatowały na śmierć Strusia Zenka i jeszcze go zg*łcili. Grożą im za to jakieś śmieszne kary w stylu zakaz zbliżania się do osady w której przebywał ptaszek.
Warto nagłośnić, że nie ma przyzwolenia społecznego
Ile kosztuje wystawienie ogłoszenia na otodom, bo ciężko mi uwierzyć, że to nie jest żart ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #nieruchomosci
Ludzie za mniejsze klitki płacą słono
@Anihilacja_entropii: Ale nie muszą wywalić 100k za remont. Przecież żeby to się opłacało musiałbyś mieć w umowie zapewniony na przynajmniej 5 lat stały czynsz albo zwrot kosztów remontu. Nie mówiąc o tym, że jesteś uwiązany do tego miejsca.
@Escalade: jest takie coś jak negocjacje i to jest kluczowe.
co do remontu, to jak ktoś lubi minimalizm to jak ktoś wyżej napisał, linoleum + malowani to niski koszt, zlew + łazienka jeżeli