Aktywne Wpisy

MonazoPL +116
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
darkinvaider +2202
Dzień dobry!! Jak już wspominałem - stukneła mi okrągła rocznica na wykopie- 10lat aktywnego użytku. Więc Mirki,Mirabelki, osoby mirkujace xd ! Zrobiłem #rozdajo pierścionek mojego autorstwa. Centralny Diament 0.19ct oraz 18 szt o łącznej masie 0.18ct( diamenty natrurlane) wszytko w złocie 585. Rozmiar na życzenie wylosowanej osoby . Co trzeba zrobić ? Zaplusowac ten wpis:) co jeszcze ? Można ale nie trzeba polubić moją stronę FB i insta ( link
źródło: scaled_1000023078
Pobierz

źródło: linux_d
Pobierzhttps://arstechnica.com/gadgets/2024/05/microsofts-new-recall-feature-will-record-everything-you-do-on-your-pc/
@tellet: nie rozumiem tego zdania, co chcesz przez to udowodnić, że używasz przedpotopowego pomysłu plików wykonywalnych, to już na amidze każdy plik mógł być wykonywalny jeśli tego chciał user
@keep_it_real: to jest właśnie ta przyjazność. To ask jak mówić że samochód X nie jest szybki, tylko ma krótki czas przejazdu od punktu a to B i to nie wina samochodu Y że nie jest X i jemu przejechanie tego
Pomijam pytania w trakcie instalacji o włączenie 30 ficzerów, o których działaniu i istnieniu nawet ja nie miałem pojęcia.
Ja tam podziękuję za taką przyjazność.
@Niebadzksieciem: dokładnie trafiłeś w sedno, ludzie są przyzwyczajani do windowsa od dziecka
@khrop: Ano, niestety nowe Winsowsy biorą dużo złych
źródło: comment_16009599242zaMdXdxiEJESPVeIYGDBq
Pobierz@Niebadzksieciem: DOSa też ludzie używali i byli do niego przyzwyczajeni, też nazwiesz go przyjaznym?
Windows jest powszechny. Tyle i aż tyle. Jego GUI jednak brakuje do bycia przyjaznym czy ergonomicznym. To już macOS wypada pod tym względem lepiej. Dla przykładu chociażby instalacja programu - na Maku przeciągasz ikonę do folderu Aplikacje i już, zainstalowane. Pod Windowsem baw się z instalatorami, pamiętając by odznaczyć w nim