Aktywne Wpisy
GrimesZbrodniarz +426
Wygraj wygląd w loterii genetycznej
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
phonekonto +56
Dobra, zaproszenia na wesele wysłane. Mam nadzieję, że goście pozwolą spłacić nasz kredyt na wesele :3
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
Dodam tylko że start odliczania jest w przeszłości bo dwudziestolatków jest dosłownie śmieszna ilość w porównaniu do tego co było
#nieruchomosci #polska #dzieci
Dzietność w 2008r. 1.31 w 2018 1.43
Jest coś takiego jak antykoncepcja
@Krosneq:
wrzuciłem go tylko żeby zobrazować że problem jest złożony. Jeśli 30% społeczeństwa nie uprawia seksu w wieku rozrodczym, nie ma stałego partnera -> to wśród tych 30% szanse na związek i potomstwo są bardzo małe. A to jest 1/3 społeczeństwa, niech będzie nawet 1/4 -> to jest ogromna ilość ludzi.
- Jeżeli ja coś odwalę, a to się zdarza w związkach, jestem rzucony do mielarki do mięsa (a nie żyjemy w spokojnych czasach - i żeby nie było, nie mówię o tym że chcę tłuc dziecko lub żonę. Chodzi o zasadę, że w domach jest różnie i dopóki nie ma tu patologii, państwo nie powinno interweniować)
- Finanse mamy lepsze niż w latach '90, ale jest tylko trochę lepiej. O ile są fajne prace dla ekspertów lub informatyków, o tyle większość ludzi z Polski powiatowej ma ch** a nie pieniądze. Dla przykładu - gdybym był Anglikiem w miejscu, gdzie pracowałem 4 lata, mógłbym na lajcie jeździć ze swoją pracującą różową 2 razy do roku do ciepłych krajów. Z g0wnopracy dla d3b1l1. To ma GIGANTYCZNE znaczenie. Moja by sobie poszła na pół etatu do Tesco czy innego Sainsbury, a ja do warehouse'u amazona (tam dobrze płacą) lub gdzieś
Stworzę partię, ile osób pójdzie za tym, że obetnę wszystko, odchudzę do barbarzyńskiego minimum, wywołam falę bezrobocia zwolnieniami przerostu budżetówki? Ile osób zgodzi się na zabranie socjalu, jaki bunt wywołam samą reformą emerytalną w stronę emerytury obywatelskiej, do tego restrukturyzacja służby zdrowia i edukacji do przystających warunków...
Nawet jeśli mi się uda - dekada, zanim sytuacja się unormuje, pod warunkiem, że
@dzem_z_rzodkiewki: służba zdrowia nie wytrzyma i ci emeryci szybko wyginą. Założę się, że już w ciągu 30 lat zacznie się ostre promowanie eutanazji w popkulturze
Więcej real politik, mniej ekstremizmu.