mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
bulbulator90
bulbulator90
@mirko_anonim Ok dynamiczny Oski, dziękujemy za garść tych bezcennych porad. Zmieniły moje życie. O 360 stopni ( ͡º ͜ʖ͡º)
19
Polnischefuhrer
17
CloudSpanner
@mirko_anonim: Klasyczna zarzutka z anonima dla przegrywów - wyjdź z domu, chętne julki czekają na Ciebie.
5
l.....o
kobiety to takie same istoty jak faceci

@mirko_anonim: to tylko gorszy podgatunek
1
Pralko-suszarka
który nigdy nie miał dziewczyny, boi zacząć randkować i obcować z płcią przeciwną

@mirko_anonim: większość raczej nie ma takiej możliwości mi się wydaje, a nie że się boi....
1
Maxior99
Maxior99
@mirko_anonim: nie ,że się boi tylko nie ma zainteresowania że strony kobiet na tinderze
1
N.....z
N.....z
1
hekatomba_huopska
Nagle przestałem być nieśmiały w stosunku do dziewczyn.

@mirko_anonim: just spotkaj się z dziewczyną bro i przestaniesz być nieśmiały. No tak było, nie zmyślam
1
technojezus
@NiebieskiMiszmasz: portale randkowe, widzisz mnie?
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): jestem otyły, ważę 108 kg przy 179 cm wzrostu, u mnie nie zadziała randkowanie na tinder czy badoo

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
1
Pharos
Pharos
W pół roku byłem na kilkunastu randkach (tinder badoo)

@mirko_anonim: Przez pół roku to ja nie miałem żadnej pary na Tinder. Wuju dobra rado.
1
Chuopochuop
@mirko_anonim: 2 miesiące to żaden związek
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): co ten wpis ma udowadniać? żaden przegryw nie boi się kobiet i każdy ma jakieś doświadczenie ale na potrzeby uniwersum trzeba pisać inaczej

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
0
N.....z
N.....z
portale randkowe, widzisz mnie?

@technojezus: Próbowałem i w dużej mierze to była strata czasu
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Jestem baba i boje się facetów, pewnie by mnie wyśmiali, ze jestem brzydka, biedna, za mało wykształcona, po prostu nieatrakcyjna. Kiedyś nawet zostałam odrzucona przez dlugotrwale bezrobotnego chłopa, nie żaden chad, wolał być sam, niż mieć taka kobietę, co tylko potwierdziło moja nieatrakcyjność.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
0